Yardım Oyun Kıtlığı Yaşayan Mağdur...

dead by daylight

Merhaba Dostlar, malumunuz pandemi sürecinde benim gibi öğrenci kişiler evde duruyor ve aktivite arıyor, Mart ayındaki karantinadan beri pek evden çıkmadım ve bolca oyun oynadım, bitirdim, ve şimdi de uygun fiyatlı oyunlar bulmakta zorlanıyorum.

İstemediğim tarz oyunlar: pek strateji oyunu sevmem, gizlilik temeli olan örneğin Dishonered gibi oyunlar da sıkıyor, spor oyunlarından sadece Pes severim onada doydum, 2D oyunlara da pek ısınamadım şu sıralar, bi katana Zeroyu sevmiştim.

Aksiyon oyunlarını severim, BF 1 deki gibi cehennem gibi ortamda da akarım, araç oyunlarını çok severim fakat simülasyon için sistemim yok şuanda o yüzden arcade tarz oynayabilirim.

RPG Tarzınıda severim ama Witcher 3 gibi baymayacak şekilde.

(Bu seriler dışında oyun önerin lütfen: Witcher, BattleField, Call Of Duty, NFS, Forza Horizon, Assetto Corsa, The Crew, The division, Pes serisi, Assassins Creed, ETS, Mortal Kombat, Skyrim, Sword Art Online, Tomb Raider, Wolfestein, Sherlock Holmes, GTA, Far Cry, WWZ, Watch dogs, Serios Sam)
Dying Light oynamadıysanız tavsiye ederim mutlaka.
Onun dışında Tomb Raider serisi olabilir.
Rage 2 önerebilirim.

The Elder Scrolls a doydum diyebilirim :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla oyun serisi bitirdim o yüzden artık seçimlerim çok şey, ne denir, he pimpirikli gibimsi.

Warface nasıl bir tür ?
cs gibi bişey işte araştır yt de var bide sabotaj var onu bilirsin ztn

Metro oynamamışsın galiba sistemin de yetiyor 2033 redux, Last Light redux ve Exodus'u oynayabilirsin.

Merhaba Dostlar, malumunuz pandemi sürecinde benim gibi öğrenci kişiler evde duruyor ve aktivite arıyor, Mart ayındaki karantinadan beri pek evden çıkmadım ve bolca oyun oynadım, bitirdim, ve şimdi de uygun fiyatlı oyunlar bulmakta zorlanıyorum.

İstemediğim tarz oyunlar: pek strateji oyunu sevmem, gizlilik temeli olan örneğin Dishonered gibi oyunlar da sıkıyor, spor oyunlarından sadece Pes severim onada doydum, 2D oyunlara da pek ısınamadım şu sıralar, bi katana Zeroyu sevmiştim.

Aksiyon oyunlarını severim, BF 1 deki gibi cehennem gibi ortamda da akarım, araç oyunlarını çok severim fakat simülasyon için sistemim yok şuanda o yüzden arcade tarz oynayabilirim.

RPG Tarzınıda severim ama Witcher 3 gibi baymayacak şekilde.

(Bu seriler dışında oyun önerin lütfen: Witcher, BattleField, Call Of Duty, NFS, Forza Horizon, Assetto Corsa, The Crew, The division, Pes serisi, Assassins Creed, ETS, Mortal Kombat, Skyrim, Sword Art Online, Tomb Raider, Wolfestein, Sherlock Holmes, GTA, Far Cry, WWZ, Watch dogs, Serios Sam)
Gears 5 oyna valla tam vakit geçirmelik sıka sıka gidiyorsun ve eğlenceli

Bioshock pek benlik değil gibi, Metro serisinde de bütçeme uygun pek güzel şeyler bulamadım :D, ama indirime girerese bakıcam.

Bi bakıcam onuda teşekkürler :D.
bioshock infinite saf aksiyon güzel oyundur metro serisi ise metro 2033 ve metro last light redux versiyonları indirimde ikili paketle 10 tl oluyor

bully

Dying Light oynamadıysanız tavsiye ederim mutlaka.
Onun dışında Tomb Raider serisi olabilir.
Rage 2 önerebilirim.

Tomb Raider serisine doydum, dying Ligth da pek sevemedim diyeyim :D.

Bi bakıcam onuda teşekkürler :D.
İlk iki oyunla ilgili bir tereddütün olacağını düşünüyorum ben, eski olduğu için.
Ama hikaye cidden acıklı.
İlk oyunu beğenmezsen ikinci oyunu seversin, üçüncü oyun zaten garanti.
İnşallah beğenirsin!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,143
Üyeler
186,151
Son üye
crymus
Geri