vshvvıcsdcsdco oyunu oynıya oynıya gına geldi
Sen git anca reaksiyon kovala. Ham bilgi ve ilim yuvası benim!İlk iki oyunla ilgili bir tereddütün olacağını düşünüyorum ben, eski olduğu için.
Ama hikaye cidden acıklı.
İlk oyunu beğenmezsen ikinci oyunu seversin, üçüncü oyun zaten garanti.
İnşallah beğenirsin!
Tamam işte, aradan geçen süre sonunda kendini test etmek için iyi bir fırsat.2 özelliğide alıp yine ölüyordum :d.
apex olabilir arkadaşın falan varsa yada hyper scapeSimülasyon sistemi olmassa sarmaz, bide ekran kartım ölebilir .
İlk iki oyunla ilgili bir tereddütün olacağını düşünüyorum ben, eski olduğu için.
Ama hikaye cidden acıklı.
İlk oyunu beğenmezsen ikinci oyunu seversin, üçüncü oyun zaten garanti.
İnşallah beğenirsin!
Aksiyon oyunu şüphelerin olmasın serinin son oyunundan başlanır mı gibi ben başladım ve bitirdim hikaye anlaşılmayacak gibi değil zaten oyun önceki oyunlardan bilgi veriyor Game Pass sistemi ile oynayabilirsin .Gears 5 nasıl bir tür ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç benlik değil .
Aksiyon oyunu şüphelerin olmasın serinin son oyunundan başlanır mı gibi ben başladım ve bitirdim hikaye anlaşılmayacak gibi değil zaten oyun önceki oyunlardan bilgi veriyor Game Pass sistemi ile oynayabilirsin .
aga valo gel o zamanİki oyunuda sevmiyorum, PUBG ve fortnite tarzı oyunlardan nefret ederim.
Sevemediyseniz diyecek birşeyim yok.Tomb Raider serisine doydum, dying Ligth da pek sevemedim diyeyim .