Yardım Oyun Kıtlığı Yaşayan Mağdur...

The Elder Scrolls a doydum diyebilirim :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla oyun serisi bitirdim o yüzden artık seçimlerim çok şey, ne denir, he pimpirikli gibimsi.

Warface nasıl bir tür ?
Spec ops the line oyununa bir bakmalısın.Aşırı güzel.Bir kere oynayınca daha fazla oynamak isteyeceksin.

Half life 1 ve 2

Bioshock pek benlik değil gibi, Metro serisinde de bütçeme uygun pek güzel şeyler bulamadım :D, ama indirime girerese bakıcam.

Bi bakıcam onuda teşekkürler :D.
Metro 2033 ve last light ikili pakete giriyor indirimde çok uyguna almıştım 11 TL mi neydi

world of tanksa beklerim seni uzun süre kitleycektir. alışması zor ama sürekli bir şey başarıyor hissi vermesi güzel .
bunun dişinda astroneer öneririm . oyunda duşman olmayışı ve tatlı grafikleri ile tam rahatlamalık oyun .
avorion ise eğer kendi başina inşa etmeyi seviyorsan öneririm : gemini sen yapıyorsun /uzay gemisi )
terratech de avorion kıvamında ama konuları farklı
not: world of tanks oynayacaksan haber ette üye kazandırma programından aleyim seni ikimizde beleş tank alırız

Bannerlord benim tarzım değil, dediğim gibi strateji ve böyle ordu kurma tarzında pek iyi değilim, ben daha çok tekli tabanca olmayı severim :D.
Hmm anladım ya savaşmadan da hikayedeki kahramanı yükseltebildiğinden demiştim de o da stratejiye giriyor doğru. Apex Legendse ne dersin ne pubg kadar yavaş ne fortnite kadar hızlı çok bir aimde istemiyor.

Counter strike condition zero deleted scenes dene derim cs'nin görevli bir oyunu

Bakıcam teşekkürler.

world of tanksa beklerim seni uzun süre kitleycektir. alışması zor ama sürekli bir şey başarıyor hissi vermesi güzel .
bunun dişinda astroneer öneririm . oyunda duşman olmayışı ve tatlı grafikleri ile tam rahatlamalık oyun .
avorion ise eğer kendi başina inşa etmeyi seviyorsan öneririm : gemini sen yapıyorsun /uzay gemisi )
terratech de avorion kıvamında ama konuları farklı
not: world of tanks oynayacaksan haber ette üye kazandırma programından aleyim seni ikimizde beleş tank alırız

World of tanks benlik değil teşekkürler :D.

Hİtman Absolution bakabilirsin.

Hitman 2016 var elimde fakat hitman gibi gizlilik oyunlarını sevmiyorum, belirttiğim gibi gizlilik miktarı maksimum AC serisindeki kadar olmalı.

Bakıcam teşekkürler.

World of tanks benlik değil teşekkürler :D.

Hitman 2016 var elimde fakat hitman gibi gizlilik oyunlarını sevmiyorum, belirttiğim gibi gizlilik miktarı maksimum AC serisindeki kadar olmalı.
Bam gün dalarsınız hocam puanın önemi yok. :D Bu arada kusura bakmayın konunuzu okudum ama Hİtmanın gizlilik olduğunu unuttum.

Hmm anladım ya savaşmadan da hikayedeki kahramanı yükseltebildiğinden demiştim de o da stratejiye giriyor doğru. Apex Legendse ne dersin ne PUBG kadar yavaş ne fortnite kadar hızlı çok bir aimde istemiyor.

Nasıl desem Pubg ve türevi konusu olan online oyunları sevmiyorum.

Bam gün dalarsınız hocam puanın önemi yok. :D

6 saatlik oynanışına baktım oyunun ama pek benlik değil gibi :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,709
Üyeler
186,100
Son üye
captbatuhan
Geri