Olur, tavsiye ederim ama ne kadar?B550 pro vdh olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesin aşar olm o zaman.B550 pro vdh olur mu
Evet hatta monitör de dahil
Olur, tavsiye ederim ama ne kadar?B550 pro vdh olur mu
Kesin aşar olm o zaman.B550 pro vdh olur mu
Yok olmuyor daha az önce fiyatları topladım baya bir aşıyor bütçemiB550 pro vdh olur mu
3070 diyorsun bir de tabii ki aşar. Ya bu sevdadan vazgeçeceksin ya da bütçeyi aşacaksın.Yok olmuyor daha az önce fiyatları topladım baya bir aşıyor bütçemi
Evet aşıyor ram ve ssd koyamıyorumOlur, tavsiye ederim ama ne kadar?
Kesin aşar olm o zaman.
Bütçeyi hiç aşamaz mısın?Evet aşıyor ram ve ssd koyamıyorum
Vazgeçeceğim o zaman.3070 diyorsun bir de tabii ki aşar. Ya bu sevdadan vazgeçeceksin ya da bütçeyi aşacaksın.
Hayır kasamı ve güç kaynağımı aldım bide onlar hariç 10k bütçem var ama vatan sağolsun 2 tane şey koyuyorum hemen 5k ediyor.Neyse o zaman hazırladığım sistemimi alacağım.Sistemi özelden söyleyeyim mi?Bütçeyi hiç aşamaz mısın?
Dur la deneyelim belki toplarız bekleVazgeçeceğim o zaman.
Hayır kasamı ve güç kaynağımı aldım bide onlar hariç 10k bütçem var ama vatan sağolsun 2 tane şey koyuyorum hemen 5k ediyor.Neyse o zaman hazırladığım sistemimi alacağım.Sistemi özelden söyleyeyim mi?
Yok olmuyor şöyle 1k falan aşabilsen tam olacaktaDur la deneyelim belki toplarız bekle
Biriktirmeye çalışıyorum da fiyatlar sürekli artıyor 2 hafta önce vatan bilgisayarda s2h 600 liraydı şimdi 700 olmuş ekran kartıda 100 lira artmış her seferinde artıyor yaniDur la deneyelim belki toplarız bekle
Yok olmuyor şöyle 1k falan aşabilsen tam olacakta, para biriktirsen bir süre olmaz mı?