The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,252
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatandan almam şart.Ne yazıyo imzanda mobildeyim
Vatandan almam şart.Ne yazıyo imzanda mobildeyim
Yatay döndür görürsünNe yazıyo imzanda mobildeyim
Z490 cipsetli bir anakart düşünüyorum,onlarda ram mhz desteği daha yüksek çünkü.İntel sistem hazırlayıp hazırladığım amd sistem ile karşılaştıracağım ve uygun olanı alacağım.Anakart olarak ne alacaksın ?
Bütçen varsa İntel tercih et oyun içinse.Z490 cipsetli bir anakart düşünüyorum,onlarda ram mhz desteği daha yüksek çünkü.İntel sistem hazırlayıp hazırladığım amd sistem ile karşılaştıracağım ve uygun olanı alacağım.
Anakart ve işlemci için bütçeniz nedir ?Z490 cipsetli bir anakart düşünüyorum,onlarda ram mhz desteği daha yüksek çünkü.İntel sistem hazırlayıp hazırladığım amd sistem ile karşılaştıracağım ve uygun olanı alacağım.
amedeDeğmez.
4000 lira.Bir kaç parçadan kıstığımda ancak bu kadar olabiliyor.Anakart ve işlemci için bütçeniz nedir ?
Haydaa.E o zaman amd den devam edeyim benAlınır ama içinden soğutucu çıkmadığını unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amede
3700x’te tercih edebilirsin tabii ikiside canavar, sana kalmış.Alınır ama içinden soğutucu çıkmadığını unutma.
amede
3700x 3100 TL’ymiş Vatan’da, bana alabileceğin tüm anakartları söyle.4000 lira.Bir kaç parçadan kıstığımda ancak bu kadar olabiliyor.
Haydaa.E o zaman amd den devam edeyim ben
Sistemi 10k bütçeye sığdırmaya çalışıyorum ama büyük ihtimal sistem o bütçeyi aşacak.3700x’te tercih edebilirsin tabii ikiside canavar, sana kalmış.
Ekran kartı dahil ise kesin aşarSistemi 10k bütçeye sığdırmaya çalışıyorum ama büyük ihtimal sistem o bütçeyi aşacak.
B550 pro vdh olur mu3700x’te tercih edebilirsin tabii ikiside canavar, sana kalmış.
3700x 3100 TL’ymiş Vatan’da, bana alabileceğin tüm anakartları söyle.
Evet hatta monitör de dahilEkran kartı dahil ise kesin aşar