Açılmaz taahütde kabule ettiğiniz maddlerde bundan biri olabilir ve onlar yapmiyorsa sizdeb istiyorlar geneldeÖncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
Usta şikayet et telefonda gerekirse bağır yapacak bişey yok bak bizide aramışlar 2 yıl uzatın 16 mbps net verelim yok ya bunlar insanları dolandırıyor 5 ay sonra türknet geçmeyi düşünüyorumÖncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
Tahahütte nasıl bir madde var. Konuyu meraktan açtım. Tabi bu sinire indirme hızı dahil :dAçılmaz taahütde kabule ettiğiniz maddlerde bundan biri olabilir ve onlar yapmiyorsa sizdeb istiyorlar genelde
internet firmalarina açtığın davayı kazanma olasılığın 0 eğer taahhütname imzalamadiysan 00000000000,1 .dÖncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
Türktelekom a dava açılır ama dikkat ettiyseniz 16 mb a KADAR diye bir ibare bulunuyor yani sana 1 bile verse onlar açisindan sorun yok he nolur der ki sizin alt yapiniz 16 destekliyor sen sözleşme yaparsin 8 verir o zaman açarsın.Öncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
EvetÖncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
Bu yüzden mi türknet hızlı int veriyor? Tahaüt yok.Türktelekom a dava açılır ama dikkat ettiyseniz 16 mb a KADAR diye bir ibare bulunuyor yani sana 1 bile verse onlar açisindan sorun yok he nolur der ki sizin alt yapiniz 16 destekliyor sen sözleşme yaparsin 8 verir o zaman açarsın.
Usta altyapın iyiyse sana hızlı net gelir arkadaşlarda 16 mbps veriyor türknet bende 100mbps ben geççem umarım sorun olmaz birde onla uğraşmak istemiyorum yaşadığım yer çok gelişmiş bir yer değil ama neden bana 100 veriyorlar anlamış değilimBu yüzden mi türknet hızlı int veriyor?
Türknet hızlı internetmi veriyormuş?Bu yüzden mi türknet hızlı int veriyor?