TT'ye Dava açılır mı?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Öncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?

Öncelikle şunu söyliyim, altyapımız yok. 16MB diye aldığımız internet speedtestlerde 7-8 çıkıyor. Sözleşmeye uymadığı için dava açılabilinir mi? Eğer altyapı istersek ve vermezlerse açılabilir mi?
Açılmaz taahütde kabule ettiğiniz maddlerde bundan biri olabilir ve onlar yapmiyorsa sizdeb istiyorlar genelde

Usta şikayet et telefonda gerekirse bağır yapacak bişey yok bak bizide aramışlar 2 yıl uzatın 16 mbps net verelim yok ya bunlar insanları dolandırıyor 5 ay sonra türknet geçmeyi düşünüyorum

bi kere onlar 16 veriyolar fakat senin oturduğun yere bağlı olarak 8 çıkıyodur eğer dava açarsanda onlar pek bişey olmaz ama oturduğun yerden kaynaklı unutma istediğin şeyin olması için fiber altyapısı lazım

internet firmalarina açtığın davayı kazanma olasılığın 0 eğer taahhütname imzalamadiysan 00000000000,1 .d

Türktelekom a dava açılır ama dikkat ettiyseniz 16 mb a KADAR diye bir ibare bulunuyor yani sana 1 bile verse onlar açisindan sorun yok he nolur der ki sizin alt yapiniz 16 destekliyor sen sözleşme yaparsin 8 verir o zaman açarsın.

Türktelekom a dava açılır ama dikkat ettiyseniz 16 mb a KADAR diye bir ibare bulunuyor yani sana 1 bile verse onlar açisindan sorun yok he nolur der ki sizin alt yapiniz 16 destekliyor sen sözleşme yaparsin 8 verir o zaman açarsın.
Bu yüzden mi türknet hızlı int veriyor? Tahaüt yok.

Bu yüzden mi türknet hızlı int veriyor?
Usta altyapın iyiyse sana hızlı net gelir arkadaşlarda 16 mbps veriyor türknet bende 100mbps ben geççem umarım sorun olmaz birde onla uğraşmak istemiyorum yaşadığım yer çok gelişmiş bir yer değil ama neden bana 100 veriyorlar anlamış değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,668
Üyeler
187,954
Son üye
Tahahaha
Geri