Aras Kargo Rezilliği!

Arkadaşlar taaa 29 Agustosta kargoya verilen ürünüm hala elime ulasmadı. Kayıp ilanı verilmesi icin gerekli olan gun dolmasına ragmen kargo firması hala kayıp ilanı vermiyor. Ürünümü iade etmek icin ne yapabilirim?

Lanet olası Remaks mobilyanın iletişim bilgilerini bulamıyorum. Trendyol Asistan ile konusmaya çalıştığımda hemen çevrimdışı atıyor. Aras kargoyu simdi bir daha arayacağım vallaha çöp bir firma.

Bu arada urünüm ufak tefek bir şey degil baya büsbüyük raf.
Knk pandemi sürecinin başında can sıkıntısindan pubg mobile sarmistim hep oynuyordum pubg tetik aldim Aras kargo ile gelecekti tam 73 gün sonra ürün geldi 3 kere adres yanlış olmuş hep bahane ler 73 gün sonra fiyatı odeyecekmisiniz diye sordular hyr dedik geri gitti

Evet ama elimde ürün yok :D. Az önce konuştum kargoyla, ya ürünümü ya da paramı en kısa zamanda istiyorum yoksa sizi mahkemeye vereceğim dedim. Şikayet talebi oluşturdum burdan da bir şey çıkmazsa mahkemeye veririm hiç çekinmem
ŞikayetVar'a da bir yaz belki görürler.

Kafalarını kıralım bakalım yerine gelecek mi? Böyle bir şey olamaz küçük bir şey olsa neyse 1 adam boyunda raf la bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga atla gel trabzona valla delirdim topla la mahalleyi keleşle basak :D
aynen :D yok la ne keleşi set. pompalı her şey dahil !

Knk pandemi sürecinin başında can sıkıntısindan PUBG mobile sarmistim hep oynuyordum PUBG tetik aldim Aras kargo ile gelecekti tam 73 gün sonra ürün geldi 3 kere adres yanlış olmuş hep bahane ler 73 gün sonra fiyatı odeyecekmisiniz diye sordular hyr dedik geri gitti
73 mü? Baya erken gelmiş

ŞikayetVar'a da bir yaz belki görürler.
şikayet talebi oluşturdum. Ama şikayetvarda değil. Direk Aras ile ilgili

73 mü? Baya erken gelmiş
Oyunu bırakmış başka oyun mainlemistim o zmana kadar acayip berbat bir kargo asla tercih etmeyin rtx2080 3000 bin TL ye düşse Aras kargo ile gelcek dese almam o kadar kötü hiç almayanlar abartma dicek alanlar beni anlar

73 mü? Baya erken gelmiş

şikayet talebi oluşturdum. Ama şikayetvarda değil. Direk Aras ile ilgili
olum ben bi kez müşteri hizmetlerine küfür ettim. 20 gün sonra kargo geldi. yok kusura bakmayın ettim ama şikayetçi olcaz dediler olmadı 😂 aras pişmanlıktır şaka bi yandan babamda iyi patladı o gün. şubeye gelmiş kargo daha dağıtım gözüküyor baya şey olduk.

olum ben bi kez müşteri hizmetlerine küfür ettim. 20 gün sonra kargo geldi. yok kusura bakmayın ettim ama şikayetçi olcaz dediler olmadı 😂 aras pişmanlıktır şaka bi yandan babamda iyi patladı o gün.
ben az daha direk şubeye gidiyodum zor tuttular beni :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,008
Üyeler
189,370
Son üye
sadeceerenn
Geri