Tekrar yapsın zaten iade değişim isteyeceğim.Evet,test sırasında problem görülüp onarıma(sözde) başvurulmuş.Problem gördüklerine eminim ama,onarım yaptılar mı bilmiyorum?Ben onu bunu bilmem.Verdikleri kağıtta,sorun kapasitör değiştirilerek giderildi yazıyor.Burada benim avantajım oluyor.Sorun düzelmezse onların zararına,eninde sonunda yine servise gidecek o kart bişey farketmeyecek.şöyle bişi diyim ozaman sorun hala ekran kartında ise verdiğiniz serviste bu ürünün sorunlu olduğunu söylemiş degişim talep edin veya ürün fiyatında çek talep edin sonuçta garantiniz varsa madur etmemeleri gerekiyor sorunu çözememişler bu durumda öyle degilmi ?
aynen bendede vardı İşlemcim R5 2600 dü iade ettim arkadaşım hediye GTX 1050 Ti verdi şuan kullanıyorum sorun yaşamıyorum Amd Ekran kartları stabil olsa teşke nvidia sabilEvet,sizde mi yaşıyordunuz sorunu?Bu serideki kartlarda bu problem olabiliyordu.
Sizin iade ettiğiniz 570 hangi 570 di?Birebir aynı sorunları mı yaşıyordunuz benimle?Şu an ne kadardır sorun yok acaba?aynen bendede vardı İşlemcim R5 2600 dü iade ettim arkadaşım hediye GTX 1050 Ti verdi şuan kullanıyorum sorun yaşamıyorum Amd Ekran kartları stabil olsa teşke nvidia sabil
MSI Armor. Isınma yaşamıyordum. Ama watman mavi ekranSizin iade ettiğiniz 570 hangi 570 di?Birebir aynı sorunları mı yaşıyordunuz benimle?Şu an ne kadardır sorun yok acaba?
Bu wattman ne tam olarak?Bendeki problemde ekran kartıyla alakalı ama,ben hiç bir şekilde mavi ekran görmedim.Bendeki sorun wattman o zaman?Herhangi bir wattman bildirimi olmuyordu yalnız,restarttan sonra.MSI Armor. Isınma yaşamıyordum. Ama watman mavi ekran
Sistem kitleniyor hem de kapanıyor.Bu wattman ne tam olarak?Bendeki problemde ekran kartıyla alakalı ama,ben hiç bir şekilde mavi ekran görmedim.Bendeki sorun wattman o zaman?Herhangi bir wattman bildirimi olmuyordu yalnız,restarttan sonra.
Kapanıyor derken sadece monitör mü kapanıyor,yoksa kasamı?Benim sorun yaşanırken,görüntü gidiyor,ama kasa çalışmaya devam ediyordu.Klavye mouse ışığında sönme ve reset atmadan görüntü gelemiyordu.Sistem kitleniyor hem de kapanıyor.
Bende kapanıyordu 3 defa güç kaynağı değiştirdimKapanıyor derken sadece monitör mü kapanıyor,yoksa kasamı?Benim sorun yaşanırken,görüntü gidiyor,ama kasa çalışmaya devam ediyordu.Klavye mouse ışığında sönme ve reset atmadan görüntü gelemiyordu.
sistem kitleniyordu hocam yeniden başlatmak zorunda kalıyordumNe kapanıyordu anlamadım?
Bugün ekran kartını onaran teknisyen beni aradı,görüştüm.Kart onarıldı,bunda en ufak şüpheniz olmasın dedi.Tek renk sorunu varmış anladığım kadarıyla falan dedi.Kilitlenip,no signal oluyordu hocam dedim.Tamam aynısı dedi.No signal=siyah ekran.Kart üzerindeki bir kompanent(bileşen) değiştirilerek onarımı yapıldı.Kart üzerindeki devrelerin kontrolcüsü mü ne değişmiş galiba.Tekrar yaparsa sadece kartı getir ilgileniriz dedi.Olur da yaparsa falan dedi.Ben kart denenme süre zarfında diğer bileşenleride denettirdim.Onlarda bir sorun gözlemlenmedi allaha şükür.Kart kendi yapmıştır bu sorunu dedi.Onarım yapıldı ve 6 kere test edildi kart.sistem kitleniyordu hocam yeniden başlatmak zorunda kalıyordum