Stokta varmıDonanım arşivinin son topladığı PC linkine giriyorum itopya sitesinde birşeyi değiştiricem fiyat bi anda 2k ya kadar iniyor 5.4 k lık PC
Stok olmadığından herhangi bir değişiklik yaptığında sistemdeki olmayan ürünlerin hepsini çıkarıyor otomatik o yüzden oyleDonanım arşivinin son topladığı PC linkine giriyorum itopya sitesinde birşeyi değiştiricem fiyat bi anda 2k ya kadar iniyor 5.4 k lık PC
Donanım arşivinin son topladığı PC linkine giriyorum itopya sitesinde birşeyi değiştiricem fiyat bi anda 2k ya kadar iniyor 5.4 k lık PC
Stok olmadığından herhangi bir değişiklik yaptığında sistemdeki olmayan ürünlerin hepsini çıkarıyor otomatik o yüzden oyle
knk özelliklerine bak aynıys zınkla direk yaniDonanım arşivinin son topladığı PC linkine giriyorum itopya sitesinde birşeyi değiştiricem fiyat bi anda 2k ya kadar iniyor 5.4 k lık PC
Onu kastetmedim mesela şey yapıyorum otomatik toplanmış gelmesini istiyorum bastığımda 2k ya kadar iniyor 2k ya alınır diye demedimsence 2k ya alabilecek miisn?