Sıcaklık Değerlerim Yükseldi!

Reaksiyon skoru
113
Bugün i56500 asus b150m anakart 2x8 kingston hyper x fury 2133 mhz xigmatek scorpion kule tipi soğutuculu ve gtx 960 4gb oc edition ve kasa olarak everesttin 88 650 w kasasını sattım.
Oyunlardaki performansı gtada very high da 70 80 valorantta 140 150 LoL 120 v 150 Cs:go da ise en yüksek ayarlarda 130 150 fps arası verdi. ve sıcaklık değerlerim 65 67 arasındaydı.
Kasayı sattığım arkadaş furmark testi yapıp 6 7 dakika böyle devamm ettirdikten sonra 77 80 arası derece gördüğünü ve çok ısınıyor demesiyle başladı. Bende asus 2070 super 8og ekran kartı var aynı şekilde bende 6 7 dakika furmark 1080p testi yaptım 79 dereceleri gördü kasamda xigmatek cocpit toplam ekran kartı fanıyla ve sıvı soğutucu fanıyla beraber 9 fan bulunuyor ama diğer kasada 4 fan bulunuyor ekran kartı dahil. Şimdi ben bu beyfendiye nasıl açıklarım sıcaklıkların normal olduğunu oyun oynarken 65 67 derece olduğunu 2070 superlede call of duty warzone oynarken en fazla 65 derece gördüğümü bunların normal olduğununu nasıl anlatırım aynı bu dediklerimi fotoğraflarıyla gösterdim. LÜTFEN BEYLER BAYANLAR YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK ?

Furmark'da 80 derece normal.

Anlamak istemiyorsa anlamaz, boşa uğraşma.
HOCAM valla ben cidden anlamadım. Boşa uğraşmadan değil ya ben zaten o pc ile yıllardır oynuyorum ne bır sorun ne bir sıkıntı yaşadım. 4bin saat pubg oynadım kimi zaman hiç kapanmadı pc.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlatman bir hayli zor. İnternetten video izlet, normal olduğuna dair kanıtlar göster.
Asusun sitesinden değerlerini açtım en fazla maximum dayancağı sıcaklık 98 diyor adama diyorum 80 normal abi en fazla o kadar oluyor. 98 ne kardeşim kül olur ekran kartı diyor asus mühendisleri düşünemedi evet hocam :D

HOCAM valla ben cidden anlamadım. Boşa uğraşmadan değil ya ben zaten o PC ile yıllardır oynuyorum ne bır sorun ne bir sıkıntı yaşadım. 4bin saat PUBG oynadım kimi zaman hiç kapanmadı PC.

Asusun sitesinden değerlerini açtım en fazla maximum dayancağı sıcaklık 98 diyor adama diyorum 80 normal abi en fazla o kadar oluyor. 98 ne kardeşim kül olur ekran kartı diyor asus mühendisleri düşünemedi evet hocam :D
Anlamazsa anlamasın bence de. İade alma kardeşim umurumda olmaz benim.

HOCAM valla ben cidden anlamadım. Boşa uğraşmadan değil ya ben zaten o PC ile yıllardır oynuyorum ne bır sorun ne bir sıkıntı yaşadım. 4bin saat PUBG oynadım kimi zaman hiç kapanmadı PC.

Zorlama bence, boşver.

Anlamazsa anlamasın bence de. İade alma kardeşim umurumda olmaz benim.
İroh amca valla öyle diyorsunda ben ayıplı malda satmıyorum ki :D hayır sürekli kullandığım cihazdı nede olsa arkadaşımla beraber oyun testlerini yaptık derece testlerini yaptık 65 67 üstüne çıktığını görmedim ama furmark sonuçta bir de şey diyor 2070 hocam 80 derece ona vız gelir :D ne biçim mantık çözemedim açıkcası

4000 saat de maşallah hocam :D
Delisi olursun ya boşverdim zaten 1.5 senedir töbeliyim iğrenç oyuna :D

Zorlama bence, boşver.
Haklısın boş vermek gerek.

İroh amca valla öyle diyorsunda ben ayıplı malda satmıyorum ki :D hayır sürekli kullandığım cihazdı nede olsa arkadaşımla beraber oyun testlerini yaptık derece testlerini yaptık 65 67 üstüne çıktığını görmedim ama furmark sonuçta bir de şey diyor 2070 hocam 80 derece ona vız gelir :D ne biçim mantık çözemedim açıkcası

Takma kafana gel çay içelim.

Hayret model yükselince derecenin önemimi düşüyormuş ben olsam umrumda olmaz iadede almam. Zaten kartta sorun yok vicdanimda rahat olur

Geri