Sıcaklık Değerlerim Yükseldi!

Hayret model yükselince derecenin önemimi düşüyormuş ben olsam umrumda olmaz iadede almam. Zaten kartta sorun yok vicdanimda rahat olur

Kartta sorun yok zaten anlamadığım bide ucuza verdim cidden piyasanın rahat 500 tl aşşağısına verdim. :D Yani kötü hissettim hocam sanki ayıplı mal satıyormuşum gibi ihtiyacım yok 20 kya yakın sistem topladık bunu söylemem de doğru değil ama yani insanın içine ya ben ayıplı malmı satıyorum ayıp mı ettim diye insanın içine kurt düşürüyorlar hani tüm yukarıda yaptğımız testleri birebir arkadaşımla yaptım

Kartta sorun yok zaten anlamadığım bide ucuza verdim cidden piyasanın rahat 500 TL aşşağısına verdim. :D Yani kötü hissettim hocam sanki ayıplı mal satıyormuşum gibi ihtiyacım yok 20 kya yakın sistem topladık bunu söylemem de doğru değil ama yani insanın içine ya ben ayıplı malmı satıyorum ayıp mı ettim diye insanın içine kurt düşürüyorlar hani tüm yukarıda yaptğımız testleri birebir arkadaşımla yaptım
Sen yanlis bir şey yapmamaissin ki seni yargilayan adam başta bir şey bilmiyor o kart 2070 ona vız gelir diye bir cümle kuruyor birkere 😀

Sen yanlis bir şey yapmamaissin ki seni yargilayan adam başta bir şey bilmiyor o kart 2070 ona vız gelir diye bir cümle kuruyor birkere 😀
Hocam valla ne bileyim ben neyse onu söyledim tüm testleri yaptım her şeyini güzelce temizledim seneler boyu bunun karşılığı böyleyse alırım geri yani başkasına satarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,657
Üyeler
187,867
Son üye
cagatayyrj
Geri