StrangeRick
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
kaliteli güvenilir olsun sıkıntı çıkmasını istemiyorum rgb falan umrumda değil benim için önemli olan performans ve fiyatı fiyatı abartı olmasın
bütçe ?kaliteli güvenilir olsun sıkıntı çıkmasını istemiyorum RGB falan umrumda değil benim için önemli olan performans ve fiyatı fiyatı abartı olmasın
Kankam kalite istiyorsan corsairin psulari cok guzel olur. 3080 e 1000watt yeter. Cooler masterinda psulari güzel.kaliteli güvenilir olsun sıkıntı çıkmasını istemiyorum RGB falan umrumda değil benim için önemli olan performans ve fiyatı fiyatı abartı olmasın
bütçe yok olabilecek uygun fiyatlı ve kalitelibütçe ?
Bütçe ne ayrıca Gold olması şart mı?kaliteli güvenilir olsun sıkıntı çıkmasını istemiyorum RGB falan umrumda değil benim için önemli olan performans ve fiyatı fiyatı abartı olmasın
link atabilir misin çok pahalı olmasınKankam kalite istiyorsan corsairin psulari cok guzel olur. 3080 e 1000watt yeter. Cooler masterinda psulari güzel.
bütçe yok olabilecek uygun fiyatlı ve kaliteli
850w ideal olur bence 3080 eBildiğim kadarıyla 3080 ne kadar güç harcadığı bilinmediği için şuan PSU önermek doğru olmaz. İllah alacaksan 750W veya 1000W alman lazım. 750W yeterli gelir mi ondan da şüphe ediyorum.
Kanka 3080 alicaksan fiyattan kısma bence. Darboğaz söz konusu olur bence. Kendi düşüncem en az 1000watt 850 de olur ama. Kendi düşüncem.link atabilir misin çok pahalı olmasın
Bence deme...850w ideal olur bence 3080 e
kaliteli güvenilir olsun sıkıntı çıkmasını istemiyorum RGB falan umrumda değil benim için önemli olan performans ve fiyatı fiyatı abartı olmasın