kasa ledi bi an gitti yardım edin

Klasik fan bozulmuş olabilir ya da kablosunda temassızlık vs. de olabilir. Birçok ihtimal var. Çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum garantisi varsa bence gönder.
fan dönüyorr

kardeşim ne alaka ne demek
PSU kalitesiz ledlerin dursa bile o PSU her an bi sıkıntı çıkarabilir
ayrıca elektrik kesintisi gibi bişi olursa çok olası zarar verir sisteme
psu
yu değiştirsem https://www.trendyol.com/cooler-mas...mpaign=pla_shopping_smart_category_elektronik bunu alsam düzelir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fan ışığı bozulmuş olabilir*
tahminim öyle

PSU
yu değiştirsem https://www.trendyol.com/cooler-mas...mpaign=pla_shopping_smart_category_elektronik bunu alsam düzelir mi

tahminim öyle

PSU değiştirmen ışığın yanmasını sağlar diye kimse garanti veremez. Sorunun PSU'dan kaynaklandığı da belli değil. Bilgisayarı kapatıp ardından komple kasanın fişini çıkar ışığı giden fanın kablosunu çıkar tak belki düzelir.

Bu arada kasa kaç aylık yada günlük ?

PSU değiştirmen ışığın yanmasını sağlar diye kimse garanti veremez. Sorunun PSU'dan kaynaklandığı da belli değil. Bilgisayarı kapatıp ardından komple kasanın fişini çıkar ışığı giden fanın kablosunu çıkar tak belki düzelir.

Bu arada kasa kaç aylık yada günlük ?
ama led olsa bile o psu kaliteli değil buna da kimse bişi diyemez bnce

İlla değiştirmek istiyorsan bu FSP çok öneriliyor forumda buna bakabilirsin.

evet bu da çok iyi

agam fanlar çalışıyor

PC ye zarar verir mi bana onu de sen

PC ye zarar verir mi bana onu de sen
PSU bu marka değilse sorun olmaz sadece giderse kasa gider lakin eğer PSU u da bu markaysa PSU gitme ihtimali de var az bir şey.

Molex kablosu yerinden oynamış olabilir yada rgb ile alakalı kablo içerden temassızlık yapıyor olabilir.

IMG_20200918_113816.jpg

Biraz kabloyla oynadım kasaya reset att düzeldi birde kasaya reset atınca bişey olur mu

Molex kablosu yerinden oynamış olabilir yada RGB ile alakalı kablo içerden temassızlık yapıyor olabilir.
Molex kablosu ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,519
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri