redlinetr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 529
Biraz kabloyla oynadım kasaya reset att düzeldi birde kasaya reset atınca bişey olur mu
Arkadaki de düzeldi mi ?
Biraz kabloyla oynadım kasaya reset att düzeldi birde kasaya reset atınca bişey olur mu
Ağalar tekrar gittiArkadaki de düzeldi mi ?
Ağalar tekrar gitti
Ama az önce bunlsri yapmadan da olduPC açıkken herhangi bi yerine parmağını, kolunu, kafanı veya başka uzuvlarını sokma. Bilgisayarı kapat ve kablosunu çek ne yapıcaksan öyle yap. PCyi kapatıp kablosunu çektikten sonra o arkadaki fanın anakartta nereye bağlandığını kontrol et. Sonra yavaşça çıkarıp tekrar tak.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Molex kablosu ne
Ama az önce bunlsri yapmadan da oldu
Lütfen yardım etPC açıkken herhangi bi yerine parmağını, kolunu, kafanı veya başka uzuvlarını sokma. Bilgisayarı kapat ve kablosunu çek ne yapıcaksan öyle yap. PCyi kapatıp kablosunu çektikten sonra o arkadaki fanın anakartta nereye bağlandığını kontrol et. Sonra yavaşça çıkarıp tekrar tak.
Yaptım dediniEğer PC kapatmadan yaparsan
1- Çarpılabilirsin
2- Kısa devre yapabilir ve sisteme zarar verebilir
Kablo belliki temassızlık vs yapıyor. Dediğimi yapsan sorun çözülecek.
Lütfen yardım etfanlar dönmüyor
Yaptım dedini
Yaptım dedini
Yaptım dedini
Eğer PC kapatmadan yaparsan
1- Çarpılabilirsin
2- Kısa devre yapabilir ve sisteme zarar verebilir
Kablo belliki temassızlık vs yapıyor. Dediğimi yapsan sorun çözülecek.
Kasa koti dicenize @redlinetr gibi yardım edin bu arada beyler biseyler yaptım her şey tam oldu şuankasa kötü kardeşim yaaa
Kasa koti dicenize @redlinetr gibi yardım edin bu arada beyler biseyler yaptım her şey tam oldu şuan
bişey daha soracağım anakartta bağlanan led yerini yanlış takdıysam bişey olur muHadi geçmiş olsun.