İnternet Sağlayıcı Önerisi

Dostum Türktelekomu herkes şikayet ediyor ama ben kullaniyorum alt yapım 100 e kadar destek veriyor 24 download aliyorum sorunsuz kullaniyorum ama degistirmek zorundayim fiyatlardan ötürü taahhüt bittiyor
TTNetden turknete geçtim zaten dostum Vodafone TTNet ve turknete geçmem daha

4 Yıldır Kullanıyorum. Sıkıntı Yok. Türktelekom'dan Geçtim. Gayet İyi Müşteri Hizmetleri. Eğer Evinde Fiber Kablo Varsa Kuruluma Geliyorlar. 2Kutu Veriyorlar (Taşınırken Almak Şartıyla) Biri 2.4 ghz Diğeri 5 ghz 5 ghz wifi de 120 mb download 10 upload alıyorum. İstediğimden De Çok. Size De Nasip Olur Bunlar İnşallah.

Bence bir altyapını öğren fiber/vdsl varmı/yokmu? diye.
Dostum normalde altyapim dediğim gibi 13mbps destekliyor ama turknet VDSL 20mpbs baglayabildi 20mbps kullanıyordum ta ki 1,5 hafta öncesine kadar

Dostum normalde altyapim dediğim gibi 13mbps destekliyor ama turknet VDSL 20mpbs baglayabildi 20mbps kullanıyordum ta ki 1,5 hafta öncesine kadar
Altyapın kablonet destekliyormu? Bi sorgula istersen güzel teklifleri var.

4 Yıldır Kullanıyorum. Sıkıntı Yok. Türktelekom'dan Geçtim. Gayet İyi Müşteri Hizmetleri. Eğer Evinde Fiber Kablo Varsa Kuruluma Geliyorlar. 2Kutu Veriyorlar (Taşınırken Almak Şartıyla) Biri 2.4 ghz Diğeri 5 ghz 5 ghz wifi de 120 mb download 10 upload alıyorum. İstediğimden De Çok. Size De Nasip Olur Bunlar İnşallah.
Dostum fiber olduğunu sanmiyorum TTNetden aldığım modem var VDSL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın kablonet destekliyormu? Bi sorgula istersen güzel teklifleri var.
Desteklemiyordu dostum turknete geçmeden bakmıştım

Dostlar selamlar açtığım konulara bakarsaniz turknetde ne sıkıntılar yaşadığını görürsünüz bana sağlayıcı önerisi yapar mısınız rica etsem sıkıntı yaşamayacağım ve problem olmayacak İstanbul/esenler de oturuyorum altyapim 13mbps gözüküyor ama turknetin verdiği internetle 20mbps alabiliyordum var mı gecebilecegim güzel bir internet hizmeti arayıp sorayım
türksat kablonet kullanıyorum memnunum.saat 19.00 ile 00.00 arası hız düşüyor ama fazla hissetmiyorum ve modemi biraz dandik

Dostum fiber olduğunu sanmiyorum TTNetden aldığım modem var VDSL

Desteklemiyordu dostum turknete geçmeden bakmıştım
Bak Milleni.Com da güzel ona bak birde olmazsa, NetSpeed, Turkcell Superonline, gibi gibi firmalar var ama önerim Milleni.Com

Bak Milleni.Com da güzel ona bak birde olmazsa, NetSpeed, Turkcell Superonline, gibi gibi firmalar var ama önerim Milleni.Com
Millenicoma bakacağım dostum

Millenicomdan farklı bir sağlayıcı önerebilecek var mı millenicom ile konuştum onu listeye aldım

Son düzenleme:
Türk Telekom çünkü 1 hafta önce 3 yıl kullandıktan sonra interneti ilk defa sorun yaşadım bir sonraki günün sabahı eve geldiler düzelttiler

Her seferinde sağlayıcı değiştiremem dostum önerebileceginiz varsa önerirseniz mütüş olur

Millenicomu arayacağım dostum ama şüpheleniyorum şikayete olanlarda var ya emin olamıyorum
kablonet olabilir
eğer verecek paraya üzülmüyorsanda superonline olabilir

Geri