Ryzen 3 1200 12nm Çıktı!

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,435
Geçenlerde Ryzen 3 1200'ün de aynı Ryzen 5 1600 gibi Zen+ mimarisiyle güncellenip 12nm varyasyonuyla satışa sunulacağına dair bir haber okumuştum ve bugün Teknobiyotik stoklarında gördüğüm ürün:

Bu, ucuza oyun bilgisayarı toplamak isteyenler için çok iyi bir haber bence.
Stok halde Ryzen 5 1400'ü geçeceğini, OC ile de Ryzen 5 1600 14nm modeline kafa tutacağını düşünüyorum.

Düşüncelerinizi aşağıda benimle paylaşırsanız sevineceğim. İyi forumlar.:D

Teknobiyotik'te ben de gördüm ama R5 1600AF'den sonra yüzüne bakmam.

R3 1200AF+ RX 570 güzel sistem olur ama üstüne darboğaz yapabilir. R5 1400, RX 580'e darboğaz yapabiliyor.

Bütçeyi daha da düşürmek isteyenler için mantıklı bence. Fırsatçılar 590 liraya kadar düşen 1600AF'yi Donanım Arşivi'nin videosundan sonra 700 liraya çıkardı.

R3 1200AF+ RX 570 güzel sistem olur ama üstüne darboğaz yapabilir. R5 1400, RX 580'e darboğaz yapabiliyor.

Technopat'tan sonra burada da sizi görmek ne kadar güzel.

Farklı ortamlara ihtiyaç var ancak burası "toxic kitle" kokuyor. SDN Forum'da da bulunuyorum. Bilgili insan bulmak zor ve herkes, her b*ka "F/P" diyip duruyor.
F/P değil hocam, fepe olacak doğrusu. :D

Farklı ortamlara ihtiyaç var ancak burası "toxic kitle" kokuyor. SDN Forum'da da bulunuyorum. Bilgili insan bulmak zor ve herkes, her b*ka "F/P" diyip duruyor.

Doğru aslında ama o dediğiniz kitle her ortamda var maalesef yinede burada biraz Gamepower ve Rampage hayranlığı fazla ama Technopat Sosyal'deki bazı kişilerin ukalaca davranmasından dolayı bende buraya geçtim.

Bütçeyi daha da düşürmek isteyenler için mantıklı bence. Fırsatçılar 590 liraya kadar düşen 1600AF'yi Donanım Arşivi'nin videosundan sonra 700 liraya çıkardı.
Sorma. Gerçekten o günden beri aldı başını gitti. Şunu farkettim; donanım arşivi 2-3 tane akıl almaz PC topladı ve resmen piyasada diğer arkadaşlara diss attı ama ardına nedense fiyatlar ile öyle oynadılar ki.
Arkadaş demiş ya 1600 af varken yüzüne bakılmaz. Ben de aynı fikirdeydim taa ki fiyatı görene kadar. Uygun fiyatlı kasalar için süper olmuş.

benim zamanımda R5 1600 AF 590 Bulunuyordu ondan sonra zam geldi R3 1200 12nm çıktı vay be

Sorma. Gerçekten o günden beri aldı başını gitti. Şunu farkettim; donanım arşivi 2-3 tane akıl almaz PC topladı ve resmen piyasada diğer arkadaşlara diss attı ama ardına nedense fiyatlar ile öyle oynadılar ki.
Arkadaş demiş ya 1600 af varken yüzüne bakılmaz. Ben de aynı fikirdeydim taa ki fiyatı görene kadar. Uygun fiyatlı kasalar için süper olmuş.
Aynısı RX 460'ta da olmuştu. Hem SDN, hem DA olunca o da 350 liradan 500 liraya çıkmıştı. Şimdi piyasada yok bile.

Evet, R3 1200 AF aslında fena olmadı lakin denildiği üzere RX 570 ile işlemci bazlı oyunlarda darboğaz yapabilir. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri