MONSTER Mİ, EXCALIBUR MU?

Size bir daha sorum var. Excalibur i5 9300h, monster i7 9750h aradaki fiyat farkı 800 TL sizce değer mi
I5 9300de ki ekran karti 1650 mi? öyleyse exalibur al. Ama casper hakkinda fikrim yok açıkçası.

İlle de sen deyip . İlle de laptop mu ?

MONSTER: GTX 1050, i7 9750h, 16gb ram
EXCALIBUR: GTX 1650, i5 9300h, 16gb ram
Excalibur'un FPS de daha iyi fakat içinden çanta çıkmıyor ve kendi klavyesinin veya fan ayarı(oyun modu) filan yok. Bu yüzden Monster daha iyi karar veremedim.
Gamegaraj a da bak bence

İnstagram dan gamegaraj la iletişim de kurabilirsin nerdeyse hemen cevap veriyorlar
Reiz baktım da aynı fiyata monster alırım hem içinden çanta da cikiyor. Hemde olur boyu bakım garantisi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reiz baktım da aynı fiyata monster alırım hem içinden çanta da cikiyor. Hemde olur boyu bakım garantisi var.
*Ömür

MONSTER: GTX 1050, i7 9750h, 16gb ram
EXCALIBUR: GTX 1650, i5 9300h, 16gb ram
Excalibur'un FPS de daha iyi fakat içinden çanta çıkmıyor ve kendi klavyesinin veya fan ayarı(oyun modu) filan yok. Bu yüzden Monster daha iyi karar veremedim.
Gözü kapalı monster al ayda bir bakıma götür çok güzel ilgileniyorlar

*Ömür
Senin tercihin tabii ki de kasası alüminyum ve ekran kartı monster dan daha iyi

Gözü kapalı monster al ayda bir bakıma götür çok güzel ilgileniyorlar
Ben konyadayim Ankara'da şubesi var bende 1.5 yılda bir bakıma göndermeyi (kargo) düşünüyorum. Bı termal macun filan değişsin.

Senin tercihin tabii ki de kasası alüminyum ve ekran kartı monster dan daha iyi
Monsterla aynı benim yazdığım özelliklere bakarsın konu başında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35