Yardım internetten anlayanlar bakabilir mi

emres1

80+
Reaksiyon skoru
196
arkadaşlar iyi geceler, ben şu an Kütahyada yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum(ttnet kendi altyapısı) ve aldığım değerler aşağıdadır. biraz araştırma yaptım da bu modem ayarlarından falan alabileceğim maksimum hız gözüküyormuş sanırım ona nasıl bakabilirim ve ikinci sorum da 12 mbps paketi kullanıyorum şu an ve 16'ya yükseltsem internet hızım da yükselir mi?

Ekler

• Screenshot_20200920_014419.jpg
    Screenshot_20200920_014419.jpg
    66.2 KB · Hit: 71
arkadaşlar iyi geceler, ben şu an Kütahyada yaşıyorum ve ttnet kullanıyorum(ttnet kendi altyapısı) ve aldığım değerler aşağıdadır. biraz araştırma yaptım da bu modem ayarlarından falan alabileceğim maksimum hız gözüküyormuş sanırım ona nasıl bakabilirim ve ikinci sorum da 12 mbps paketi kullanıyorum şu an ve 16'ya yükseltsem internet hızım da yükselir mi?
değerler çok kötü hocam. Şu an 12lik pakette 3 alıyorsunuz. Modeme uzaklığınız nedir?

telefondan WiFi üzerinden testi yaptım, modeme uzaklığım 5 metre falan
Altyapı sinyal bozulmasına modemden bakabiliyordunuz diye hatırlıyorum.
Müşteri hizmetlerini arayıp belirtir misiniz paketinizi ve aldığınız değerleri.

12 lik internetten 3 down alıyosan o paketi 16 degil 24 de yapsan yine 3 vericek sana , altyapindan kaynakli. Eğer 12 lik paketten 11-12 sabit hiz alsaydin o zaman internet hizini yukseltebilirdin. Maksimum alicagin hizida internet saglayicinin sitesinden altyapi sorgulayarak öğrenebilirsin

Altyapı sinyal bozulmasına modemden bakabiliyordunuz diye hatırlıyorum.
Müşteri hizmetlerini arayıp belirtir misiniz paketinizi ve aldığınız değerleri.
zaten sürekli arıyorum arıza kaydı alıyorlar sonra düzeltiyorlar kendilerince bir şeyler ama benim hız hala aynı hatta en son saha ekibi geldi bir şeyler yaptı ben ondan önce 5mbps alıyordum, o işlemden sonra değerler hep bu şekilde

Değerleriniz kötü hiz yükseltseniz bile etki etmeyecek diyebiliriz giden tek şey paraniz olur kablo ile bağlanti yapip hiz testi deneyin ve türk telekom ile görüsün normalde 12 paket aldiysani size 7 veya 8 gelmesi lazim

Değerleriniz kötü hiz yükseltseniz bile etki etmeyecek diyebiliriz giden tek şey paraniz olur kablo ile bağlanti yapip hiz testi deneyin ve türk telekom ile görüsün normalde 12 paket aldiysani size 7 veya 8 gelmesi lazim
aynen öyle, pazartesi ya da salı günü sistemim gelecek, geldikten sonra ethernet ile hız testi yapacağım tekrar, o zaman anlaşılır ne olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 lik internetten 3 down alıyosan o paketi 16 degil 24 de yapsan yine 3 vericek sana , altyapindan kaynakli. Eğer 12 lik paketten 11-12 sabit hiz alsaydin o zaman internet hizini yukseltebilirdin. Maksimum alicagin hizida internet saglayicinin sitesinden altyapi sorgulayarak öğrenebilirsin
Türk telekom sitesinden altyapı sorgulaması yapamıyorum site hata veriyor bozuk :(

aynen öyle, pazartesi ya da salı günü sistemim gelecek, geldikten sonra ethernet ile hız testi yapacağım tekrar, o zaman anlaşılır ne olduğu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekom sitesinden altyapı sorgulaması yapamıyorum site hata veriyor bozuk :(
Milenicom ve türknet den alt yapi sorgular misin onlarda türktelekom altyapisini kullaniyorlar

beyler ben yatıyorum türkiye de düzgün internet sağlayıcı veya alt yapı olursa kaldırın beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,939
Üyeler
188,014
Son üye
yasin77x
Geri