n11'den 800TL'lik kupon

anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mekanik ve elektronik tasarım hocam :D
He anladım ben logo tasarımı falan sandım mekanik ve elektronik tasarımı yapmak için yanlış bilmiyorsam illustratorle yapıyorsunuz o baya karmaşık ve zor geliyor bana .

He anladım ben logo tasarımı falan sandım mekanik ve elektronik tasarımı yapmak için yanlış bilmiyorsam illustratorle yapıyorsunuz o baya karmaşık ve zor geliyor bana .
autodesk inventor ve fusion360 kullandık hocam ek olarak autodesk eagle kullandık.

Başka önerisi olan var mı? Çeyrek güzeldi ama güvenemiyorum acaba tarihi farklı olur mu kararmış yamulmuş altın gönderirler mi

anlamadım

mekanik ve elektronik tasarım hocam :D

970 evo 500gb düşündüm ama 900 gibi fiyatı
çek ordan bi beats kulaklık :D

hocam arctic 34 alayım mı sence ? sıcaklıklar nasıl
valla lazımsa al neden olmasın değerler güzel ama 450 civarından fazla verme , Özellikle belirteyim. biraz daha koy kulaklığın yoksa FURY x al bide arctic freezer 34 duo kırımızı dadından yinmez

valla lazımsa al neden olmasın değerler güzel ama 450 civarından fazla verme , Özellikle belirteyim. biraz daha koy kulaklığın yoksa FURY x al bide arctic freezer 34 duo kırımızı dadından yinmez
ikinci elini 300'e verıyorlar değer mi ?

Screenshot_2020-09-21-18-22-22-74.jpg

KFLCMFLFLDMCLFÖ

ikinci elini 300'e verıyorlar değer mi ?
adam nasıl kullandı ama soğtucuyu sorunu var mı bilemiyorum sıfır al geç bence , 3600 ü güzel soğutuyor ben 4.4 ghz de kullanıyorum 66 68 arası gidiyor geliyor geçmedi hiç 4.4 ghzde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,964
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri