Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
tasarım yarışmasıymış nasıl haberimiz olmadı 5 kişi yapardık bölüşürdük yaaNEREDE LÜTFEN SÖYLEYİN
tasarım yarışmasıymış nasıl haberimiz olmadı 5 kişi yapardık bölüşürdük yaaNEREDE LÜTFEN SÖYLEYİN
Ah be photoshopum iyidir aslında var ya nasıl kaçırdık .tasarım yarışmasıymış nasıl haberimiz olmadı 5 kişi yapardık bölüşürdük yaa![]()
anlamadımNEREDE LÜTFEN SÖYLEYİN
mekanik ve elektronik tasarım hocamAh be photoshopum iyidir aslında var ya nasıl kaçırdık .
970 evo 500gb düşündüm ama 900 gibi fiyatıYeni bir güç kaynağı + başka şeylerde olabilir![]()
He anladım ben logo tasarımı falan sandım mekanik ve elektronik tasarımı yapmak için yanlış bilmiyorsam illustratorle yapıyorsunuz o baya karmaşık ve zor geliyor bana .anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mekanik ve elektronik tasarım hocam![]()
autodesk inventor ve fusion360 kullandık hocam ek olarak autodesk eagle kullandık.He anladım ben logo tasarımı falan sandım mekanik ve elektronik tasarımı yapmak için yanlış bilmiyorsam illustratorle yapıyorsunuz o baya karmaşık ve zor geliyor bana .
Duymuştum resim hocamdan o programları valla ne diyeyim kolay gelsin zor iş .autodesk inventor ve fusion360 kullandık hocam ek olarak autodesk eagle kullandık.
çek ordan bi beats kulaklıkanlamadım
mekanik ve elektronik tasarım hocam
970 evo 500gb düşündüm ama 900 gibi fiyatı
hocam arctic 34 alayım mı sence ? sıcaklıklar nasılçek ordan bi beats kulaklık![]()
valla lazımsa al neden olmasın değerler güzel ama 450 civarından fazla verme , Özellikle belirteyim. biraz daha koy kulaklığın yoksa FURY x al bide arctic freezer 34 duo kırımızı dadından yinmezhocam arctic 34 alayım mı sence ? sıcaklıklar nasıl
ikinci elini 300'e verıyorlar değer mi ?valla lazımsa al neden olmasın değerler güzel ama 450 civarından fazla verme , Özellikle belirteyim. biraz daha koy kulaklığın yoksa FURY x al bide arctic freezer 34 duo kırımızı dadından yinmez
![]()
Yeni Tarihli Çeyrek Altın 1 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Yeni Tarihli Çeyrek Altın 1 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
adam nasıl kullandı ama soğtucuyu sorunu var mı bilemiyorum sıfır al geç bence , 3600 ü güzel soğutuyor ben 4.4 ghz de kullanıyorum 66 68 arası gidiyor geliyor geçmedi hiç 4.4 ghzdeikinci elini 300'e verıyorlar değer mi ?