- Reaksiyon skoru
- 84
valorant csgo vb. gibi oyunlar oynucam daha önce hiç mekanik klavye almadım mebran kullandım hangisi daha kullanışlı ?
Red Switch daha iyi olur dostum.valorant csgo vb. gibi oyunlar oynucam daha önce hiç mekanik klavye almadım mebran kullandım hangisi daha kullanışlı ?
Hocam red switch al gece oynayamazsın blue switch ile evdekiler rahatsız olurvalorant csgo vb. gibi oyunlar oynucam daha önce hiç mekanik klavye almadım mebran kullandım hangisi daha kullanışlı ?
Sesten rahatsız olucak varsa red al ama blue daha güzel aile kullanımına uygun değil ama.valorant csgo vb. gibi oyunlar oynucam daha önce hiç mekanik klavye almadım mebran kullandım hangisi daha kullanışlı ?
Ben blue Switch kullanıyorum odamın kapısını kapasam bile dışarı ses gidiyor, ben geceleri pc de pek vakit geçirmediğim için benim için pek sıkıntı değil, blue Switch sesi de bir yandan hoşuma gidiyor.valorant csgo vb. gibi oyunlar oynucam daha önce hiç mekanik klavye almadım mebran kullandım hangisi daha kullanışlı ?
Benim de hoşuma gidiyo ama çok ses yapıyorBen blue Switch kullanıyorum odamın kapısını kapasam bile dışarı ses gidiyor, ben geceleri PC de pek vakit geçirmediğim için benim için pek sıkıntı değil, blue Switch sesi de bir yandan hoşuma gidiyor.
Oyun oynarken kendini oyuna kaptırdığın için pek fark etmiyorsun ama yazı yazarken falan fark ediliyor fazla sesli olduğuBenim de hoşuma gidiyo ama çok ses yapıyor
Ahaha bazen yazı yazarken çekiniyorumOyun oynarken kendini oyuna kaptırdığın için pek fark etmiyorsun ama yazı yazarken falan fark ediliyor fazla sesli olduğu
O bana da oluyor yaAhaha bazen yazı yazarken çekiniyorum