Alielyürek
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
tabi atarımNasıl taktın fotoğraf atar mısın
Nasıl taktın fotoğraf atar mısın
4 slot mu diye baktım sa oturmamış olabilir belkitabi atarım
16 olarak görüyor ilk görsele bakarsanız daha öncede yaptı bios u güncelledim düzeldi bios a güncelleme de gelmemiş bi cok yere baktım cözüm bulamadım4 slot mu diye baktım sa oturmamış olabilir belki
Ben ram ustasını etiketleyip kaçıyorum @RevDeisDou16 olarak görüyor ilk görsele bakarsanız daha öncede yaptı bios u güncelledim düzeldi bios a güncelleme de gelmemiş bi cok yere baktım cözüm bulamadım
eyvallah insallah aktifdir şuanBen ram ustasını etiketleyip kaçıyorum @RevDeisDou
evetslotları değiştirmeyi denediniz mi
yaptım reis onu da denedim bişey değişmediİşlemciyi söküp takmıştım ben. 1 kere daha oldu sonra soğutucuyu biraz çektim bildiğiniz cama doğru ama bence siz 1. dediğimi yapın. Yapamaycaksanız vidaları gevşetin çok az da elinizle sağ sol yapın ama çok az.
güzel taktikİsterseniz cod warzone da bir test yapın ram 8 gb ve üstü kullanılıyorsa bir sıkıntı yoktur![]()
pubg oynuyorum kullanmıyor zaten pubg de fark ettim yüklemer gecikiyordu ordan fark ettimİsterseniz cod warzone da bir test yapın ram 8 gb ve üstü kullanılıyorsa bir sıkıntı yoktur
Yazılımsal büyük bir ihtimal.
bios pilini denemedim denicemgüzel taktikveya bios plini çıkarıp takın xmp yapım tekrar belki öyle de düzelir