Epic Games'de Bu Hafta

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    19
Reaksiyon skoru
49
Diesel_productv2_just-cause-4_standard-edition_Just-Cause-4-Standard-1920x1080-b9a704a61a3617...webp

Son zamanlarda popüler olan oyun satış platformu olan epic store bu hafta hangi oyunları ücretsiz vericeğini açıkladı.

Bu hafta Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia ücretsiz olarak vericeklerini açıkladır.

Böyle devam ederse epic store steamle zirveyi paylaşacak.

Sağolsunlar oynamayacağım bir sürü oyunum oldu

Son düzenleme:
Oynayamayacak olsam da alıyorum. Ücretsiz oyun dağıtmak yerine neden 1. tercih kendileri değiller diye düşünüp eksiklerini kapatmaları bence daha iyi olur.

Oynayamayacak olsam da alıyorum. Ücretsiz oyun dağıtmak yerine neden 1. tercih kendileri değiller diye düşünüp eksiklerini kapatmaları bence daha iyi olur.
Bencede fortnite dışında şuan çok bişeyleri yok epic games gibi bi firmamanın özel daha çok oyunu olması lazım

Daha kaliteli ve büyük oyunlara yönelseler muazzam olacak.

Alıntıyı görüntüle
Son zamanlarda popüler olan oyun satış platformu olan epic store bu hafta hangi oyunları ücretsiz vericeğini açıkladı.

Bu hafta Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia ücretsiz olarak vericeklerini açıkladır.

Böyle devam ederse epic store steamle zirveyi paylaşacak.
En azından orijinal oyun epic gamesi buyuzden seviyorum orjinal oyun veriyor ucretsiz

en son baktıgımda epic games e Watch Dogs bedava oldu acaba hala bedavaysa sizde alabilirsiniz

Geri