İşlemci soğutucum işlemciyle çıktı

aynisı oldu geri takip islwmciyi 4.8ghz yaptim sonra oyuna girdim 10dk (fps ler uctu) sonra cikardim cikti isitman lazim

Saç kurutma makinesiyle hafifce üflesin.
Biraz ısındığında yavaş hareketlerle sağ sol yapıp çıkart

Yani bi bak bakalım atarsın özelden sonuçları bir anormallik varsa alırsın.
2 3 adet hafif yamuk pin var ne yapmam gerek. 0.5 ya da 0.7 kalem ucuyla yapabilir miyim

Ekler

• 16009602387498068756923117513796.jpg
    16009602387498068756923117513796.jpg
    1 MB · Hit: 54
Konu açmalısın direk.Hiçbir şey yapma şuan.
baska forumlarda gordugum cevaplarla hallettim o yamukluklari zaten 1 tanesinde vardi. asil sorun evimde sac kurutma makinesi yok. ip ve misina ile denedim ve altina girmiyor hicbir sekilde. ne yapmami onerirsiniz suan

baska forumlarda gordugum cevaplarla hallettim o yamukluklari zaten 1 tanesinde vardi. asil sorun evimde sac kurutma makinesi yok. ip ve misina ile denedim ve altina girmiyor hicbir sekilde. ne yapmami onerirsiniz suan
Bilemiyorum maalesef.

Misina veya pamuk iplik olmaz. Terziden bir parça ince naylon iplik alın çıkmaması mümkün değil

Ya bugün millet neden soğutucuyu söküyor. Dünya soğutucu sökme günü falan mı ?

Misina veya pamuk iplik olmaz. Terziden bir parça ince naylon iplik alın çıkmaması mümkün değil
Biraz daha riskli yöntem keskin bir meyve bıçağını dikkatli bir biçimde araya sokun hafif hafif arasını kastırın her türlü çıkacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,344
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri