amd Ryzen işlemci pişmanlıkmıdır

amd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???
valla amd işlemci alıp pişman olanlar işlemcinin soğutucu ile beraber çıkmasından şikayetçi ben başka birşeyini görmedim

amd işlemciler çabuk yıpranıyor diyorlar intel daha uzun süre idare ediyor diyolar tam buna inanmıştım ki bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD alıyor madem çabuk bozuluyor neden herkes kullanıyor. şimdi amd çabuk yıpranıyor mu yoksa yıpranmıyor mu???
Uydurmadan başka bir şey değil.Şehir efsaneleri bile daha inandırıcı :D

" bütün yayıncılar youtuberlar v.b. AMD " derken hocam?
bütün yayıncılar intel kullanıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Bence amd islemci pismanliktir. Neden daha once almadim diye pisman oluyor insan

İşlemci bilgisayarda en zor bozulan parça. Onu diyen kimse muhtemelen Fanboy'dur.
İki üretici de gayet kaliteli işlemciler üretiyor. Şu daha çabuk bozulur dememiz için kanıt yok

Yalnız bir konuda şu gerçek var
10700K ve üstü AMD yi tokatlıyor.
O kadarda olsun yani😂 1.5 yil gecmis. Daha yeni yeni zar zor yetisiyor. Ona görede skylake chip mimar ne varsa ortaya döküyor. Intel 2 seneden beri fena uyudu

O kadarda olsun yani😂 1.5 yil gecmis. Daha yeni yeni zar zor yetisiyor. Ona görede skylake chip mimar ne varsa ortaya döküyor. Intel 2 seneden beri fena uyudu
10. nesilde uyandı ama :)

11. nesil 12nm olursa iyi olur.
AMD 6nm geçecek 2 seneye orası ayrı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,697
Üyeler
192,769
Son üye
berkk54