Danube
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 643
Yo değil caps kapaARKADAŞLAR ADAM DAHA 1 YIL TAAHHÜDÜM VAR DEMİŞ. BU DURUMDA İSS DEĞİŞTİREMEZ. TÜRK TELEKOM'UN GÜNCEL KAMPANYALARINA BAKMAK ZORUNDA.
Yo değil caps kapaARKADAŞLAR ADAM DAHA 1 YIL TAAHHÜDÜM VAR DEMİŞ. BU DURUMDA İSS DEĞİŞTİREMEZ. TÜRK TELEKOM'UN GÜNCEL KAMPANYALARINA BAKMAK ZORUNDA.
Hangisine geçeyim diye sormuş. Biz de belirttikARKADAŞLAR ADAM DAHA 1 YIL TAAHHÜDÜM VAR DEMİŞ. BU DURUMDA İSS DEĞİŞTİREMEZ. TÜRK TELEKOM'UN GÜNCEL KAMPANYALARINA BAKMAK ZORUNDA.
Yo değil caps kapa
Toplam 70 Kişi Katılmış. Anketin Süresi 2 Gündü ve Ben Dün De Yükseltmeler Yaparak Güncel tutmaya çalıştım. İnsanların kararı bu.Hangisine geçeyim diye sormuş. Biz de belirttik![]()
ettin mi ?Tekrar kontrol edeyim
Valla hocam altyapı güzel sözüm yok. Ama f/p mi hayır imkansız aynı altyapı daha ucuz fiyat işte millenideyim daha ucuz ?Toplam 70 Kişi Katılmış. Anketin Süresi 2 Gündü ve Ben Dün De Yükseltmeler Yaparak Güncel tutmaya çalıştım. İnsanların kararı bu. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ettin mi ?
Dünya'yı o 21 kişi yönetsin şaka mısın ?Toplam 70 Kişi Katılmış. Anketin Süresi 2 Gündü ve Ben Dün De Yükseltmeler Yaparak Güncel tutmaya çalıştım. İnsanların kararı bu. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ettin mi ?
Türknet de uygun fiyat zaten.@LordHasan bu arada abdullah abi de turknet'e oy verdi.
Anket Türk Telekom bayiisin de yapıldı galiba :dyapılan anketten haberin yok galiba. 52 kişi oy verdi. F/P Türk telekom seçildi.
Yok ya kavga değil sıkıntı etmeKavga etmeyelim
o da doğru ama benim karşı komşum vodafone kullanıyor. bakın bu genel müdürlüklerin sıklıkla yaptığı bir şey. mesela türk telekom abonesi birisi arıza yaşıyor ertesi gün geliyorlar. vodafone'lu birisi yaşıyor 2 gün sonraya atıyorlar. ilçe genel müdürlükler değil direkt genel müdürlük yapıyor bunu. talimat böyle. kendi firmasına öncelik vermek zorunda.Valla hocam altyapı güzel sözüm yok. Ama f/p mi hayır imkansız aynı altyapı daha ucuz fiyat işte millenideyim daha ucuz ?