Müzik Dinle ?Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var
Varsa sorununuz sizde yazın birbirimize yardımcı olalım![]()
Dcye gel konuşalım ?Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var
Hocam pc varda . yok yani var ama yokMetin2 ya da ko başla beynini yitir
Pc nefes bile zor aldığı için gidip bi kulaklık için para harcamayı mantıklı bulmadım mik yok yani ama sağ ol önerin içinDcye gel konuşalım ?
Oyun oynayamıyorum pc kaldırmıyor hiçbir oyunu. diğer dediklerini yapacağım sağ olOyun oynayın, müzik dinleyin ve dizi/film izleyin.
Eline sağlık güzel yazmışsın sağ olMoraliniz bozuksa hiçbirşey ile uğraşmadan kendinize vakit ayırın.Kitap okumayı deneyin.Eğlendiğiniz şeyleri yapın.Şuan sizi rahatsız eden sorunun da önceki sorunlar gibi geride kalacağını unutmayın.Dönüp arkanıza baktığınız da zamanında böyle böyle olmuştu diyeceksiniz.Hayat devam edip nefes almaya devam ettiğimiz her an yeni problemler ve çözümler bizimle yaşamaya devam edecek.Sizden daha kötü durumda olabilecek insanlar ile empati kurun.Dayanıklı olup ayakta kalın.
Sağ ol dinleyeceğimMüzik Dinle ?
Kur'an-ı Kerim ??Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var
Müzik dinle gerçekten çok faydası oluyor İnancın varsa namaz kıl .Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var
Ve unutma seni senden daha çok düşünen bir Rabbin var. Sen yeter ki Rabbine şükret ve ona yönel...Kur'an-ı Kerim ??
Her derde deva ☺
Sağ ol okuyamıyorum ama namazlarımı aksatmamaya çalışacağım. Sürekli kılıp bırakıyorum ama artık düzenli olarak kılmaya başlamam gerek.Kur'an-ı Kerim ??
Her derde deva ☺
Mantıklı ama onları izleyip daha da üzülüyorum o videodakiler içinYouTube'da saçma videolar izle.
Sonra bir uyanış yaşarsın.
"Aslında o kadar da kötü değilmişim be. Beterin beteri varmış. Benim durumum yine iyi." dersin, şükredersin.
Elhamdülillah müslümanım namazlarımı da kılıyorum da aksatıyorum sürekli artık düzenlMüzik dinle gerçekten çok faydası oluyor İnancın varsa namaz kıl .
Sağ olVe unutma seni senden daha çok düşünen bir Rabbin var. Sen yeter ki Rabbine şükret ve ona yönel...