Moral, Motivasyon

xPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var :)
Varsa sorununuz sizde yazın birbirimize yardımcı olalım :)

Moraliniz bozuksa hiçbirşey ile uğraşmadan kendinize vakit ayırın.Kitap okumayı deneyin.Eğlendiğiniz şeyleri yapın.Şuan sizi rahatsız eden sorunun da önceki sorunlar gibi geride kalacağını unutmayın.Dönüp arkanıza baktığınız da zamanında böyle böyle olmuştu diyeceksiniz.Hayat devam edip nefes almaya devam ettiğimiz her an yeni problemler ve çözümler bizimle yaşamaya devam edecek.Sizden daha kötü durumda olabilecek insanlar ile empati kurun.Dayanıklı olup ayakta kalın.

Oyun oynayın, müzik dinleyin ve dizi/film izleyin.

Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var :)
Dcye gel konuşalım ?

Metin2 ya da ko başla beynini yitir

Metin2 ya da ko başla beynini yitir
Hocam pc varda . yok yani var ama yok :D apu aşırı eski sistem mc kaldırmıyor .
Dcye gel konuşalım ?
Pc nefes bile zor aldığı için gidip bi kulaklık için para harcamayı mantıklı bulmadım mik yok yani ama sağ ol önerin için :)
Oyun oynayın, müzik dinleyin ve dizi/film izleyin.
Oyun oynayamıyorum pc kaldırmıyor hiçbir oyunu. diğer dediklerini yapacağım sağ ol :)
Moraliniz bozuksa hiçbirşey ile uğraşmadan kendinize vakit ayırın.Kitap okumayı deneyin.Eğlendiğiniz şeyleri yapın.Şuan sizi rahatsız eden sorunun da önceki sorunlar gibi geride kalacağını unutmayın.Dönüp arkanıza baktığınız da zamanında böyle böyle olmuştu diyeceksiniz.Hayat devam edip nefes almaya devam ettiğimiz her an yeni problemler ve çözümler bizimle yaşamaya devam edecek.Sizden daha kötü durumda olabilecek insanlar ile empati kurun.Dayanıklı olup ayakta kalın.
Eline sağlık güzel yazmışsın sağ ol :)
Sağ ol dinleyeceğim :)

Kur'an-ı Kerim ??
Her derde deva ☺️

YouTube'da saçma videolar izle.
Sonra bir uyanış yaşarsın.
"Aslında o kadar da kötü değilmişim be. Beterin beteri varmış. Benim durumum yine iyi." dersin, şükredersin.

Müzik dinle gerçekten çok faydası oluyor İnancın varsa namaz kıl .

Kur'an-ı Kerim ??
Her derde deva ☺
Sağ ol okuyamıyorum ama namazlarımı aksatmamaya çalışacağım. Sürekli kılıp bırakıyorum ama artık düzenli olarak kılmaya başlamam gerek. :)
YouTube'da saçma videolar izle.
Sonra bir uyanış yaşarsın.
"Aslında o kadar da kötü değilmişim be. Beterin beteri varmış. Benim durumum yine iyi." dersin, şükredersin.
Mantıklı ama onları izleyip daha da üzülüyorum o videodakiler için :) sağ ol yinede
Müzik dinle gerçekten çok faydası oluyor İnancın varsa namaz kıl .
Elhamdülillah müslümanım namazlarımı da kılıyorum da aksatıyorum sürekli artık düzenl
Ve unutma seni senden daha çok düşünen bir Rabbin var. Sen yeter ki Rabbine şükret ve ona yönel...
Sağ ol :)
i kılmaya daha bi gayret gsötereceğim :)

Geri