Bilgisayar masa tavsiyesi

rebelmoves

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Söyle 300-500 tl bandında 120cm bir genişlikte bir masa önerebilecek var mı acaba

Hocam ben de bu masadan almak istiyorum 150*75 olanından fakat pek sağlam olmadığını ve dayanıklı olmayacağını söylüyorlar. Siz önerir misiniz ve kullandınız mı daha önce ?

Hocam ben de bu masadan almak istiyorum 150*75 olanından fakat pek sağlam olmadığını ve dayanıklı olmayacağını söylüyorlar. Siz önerir misiniz ve kullandınız mı daha önce ?
sağlam fakat tek sıkıntısı uzun olduğu için masanın ortası yavaş yavaş çökebilir o yüzden ilerde (3 4 ay sonra) bir tane daha ayak almanızı tavsiye ederim

50 KG'ya kadar dayanıyor.
Malzeme bölümünden hangi malzemeler kullanılmış bakabilirsiniz.
Üstüne çıkıp zıplarsan tabii ki kırılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam fakat tek sıkıntısı uzun olduğu için masanın ortası yavaş yavaş çökebilir o yüzden ilerde (3 4 ay sonra) bir tane daha ayak almanızı tavsiye ederim
1 yıldır kullanıyorum hiç çökmedi daha.

Anladım , peki sizin önerebileceğiniz başka bir masa var mıdır ?

50 KG'ya kadar dayanıyor.
Malzeme bölümünden hangi malzemeler kullanılmış bakabilirsiniz.
Üstüne çıkıp zıplarsan tabii ki kırılır.

1 yıldır kullanıyorum hiç çökmedi daha.

Çok iyiymişvalla demek ki kullanıma göre değişebilmekte. Aklımda bazı şüpheler vardı, hatta alırken 5. ayağı da almayı bile düşünmüştüm. Fiyatına göre alınabileccek en pratik masa herhalde. Yarın tekrar gidip bakacağım mağazadan. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Anladım , peki sizin önerebileceğiniz başka bir masa var mıdır ?

Çok iyiymişvalla demek ki kullanıma göre değişebilmekte. Aklımda bazı şüpheler vardı, hatta alırken 5. ayağı da almayı bile düşünmüştüm. Fiyatına göre alınabileccek en pratik masa herhalde. Yarın tekrar gidip bakacağım mağazadan. Teşekkür ederim.
zaten alınmaz demedim bende kullanıyorum memnunum da sadece değişebilir duruma göre ama tavsiye ederim

Aga bende linnmon adils var 150x75(istersen 120x60 lığı da var merak etme)
Sade olması ve rahat edebilmen için boş alanlarının olması çok iyi
Bence tek eksisi çok sallanması
mouse u bazen hızlıca çevirince monitör titriyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy