rebelmoves
80+ Bronze
Söyle 300-500 tl bandında 120cm bir genişlikte bir masa önerebilecek var mı acaba
aslında sade de severim. su pandemi döneminde gidip bakasım gelmiyor o yüzden online söyleceğim
Buna bakabilirsin siyah masa hem şekil olur sarı falan hiç bakma çok kötü gözüküyor
Edin burdan mobilya olarak hep ikea'dan yanayım benaslında sade de severim. su pandemi döneminde gidip bakasım gelmiyor o yüzden online söyleceğim
sağlam fakat tek sıkıntısı uzun olduğu için masanın ortası yavaş yavaş çökebilir o yüzden ilerde (3 4 ay sonra) bir tane daha ayak almanızı tavsiye ederimHocam ben de bu masadan almak istiyorum 150*75 olanından fakat pek sağlam olmadığını ve dayanıklı olmayacağını söylüyorlar. Siz önerir misiniz ve kullandınız mı daha önce ?
50 KG'ya kadar dayanıyor.Hocam ben de bu masadan almak istiyorum 150*75 olanından fakat pek sağlam olmadığını ve dayanıklı olmayacağını söylüyorlar. Siz önerir misiniz ve kullandınız mı daha önce ?
1 yıldır kullanıyorum hiç çökmedi daha.sağlam fakat tek sıkıntısı uzun olduğu için masanın ortası yavaş yavaş çökebilir o yüzden ilerde (3 4 ay sonra) bir tane daha ayak almanızı tavsiye ederim
sağlam fakat tek sıkıntısı uzun olduğu için masanın ortası yavaş yavaş çökebilir o yüzden ilerde (3 4 ay sonra) bir tane daha ayak almanızı tavsiye ederim
50 KG'ya kadar dayanıyor.
Malzeme bölümünden hangi malzemeler kullanılmış bakabilirsiniz.
Üstüne çıkıp zıplarsan tabii ki kırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 yıldır kullanıyorum hiç çökmedi daha.
zaten alınmaz demedim bende kullanıyorum memnunum da sadece değişebilir duruma göre ama tavsiye ederimAnladım , peki sizin önerebileceğiniz başka bir masa var mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyiymişvalla demek ki kullanıma göre değişebilmekte. Aklımda bazı şüpheler vardı, hatta alırken 5. ayağı da almayı bile düşünmüştüm. Fiyatına göre alınabileccek en pratik masa herhalde. Yarın tekrar gidip bakacağım mağazadan. Teşekkür ederim.