Xiaomi vs Samsung

Xiaomi VS Samsung

• Samsung

Oylar: 5 25.0%
  • Xiaomi

Oylar: 15 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

Wayne87

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar, ben hayatım boyunca samsung kullanmışımdır şu an J7 Prime kullanıyorum ama artık anası ağladı telefonun. Yeni alacağım markadan emin değilim aklımda Xiaomi de var çünkü kullanıcı yorumlarında bayağı beğeniliyordu ve f/p olarak görülüyor. Kameraya önem veriyorum, oyun olarakta iyi performans güzel olabilir. Sizce bu özelliklerde hangisi daha başarılı? (Bütçe : 1500-2500 civarı)

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Xiaomi daha iyi bir tercih olur. Hem kamera hem de oyun bakımından.
Bütçe söyleyebilirsin bir öneride bulunurum :)

Samsung beni hiç yarı yolda bırakmamıştır birçok ürünü samsung kullanıyorum telefonundan monitörüne depolamaya kadar burada asıl soru kaç lira bandında telefon almayi planliyorsun 2500 lira altı için Xiaomi alman daha iyi olabilir ama 2500 üstü Samsung öneriyorum A51 mesela güzel telefon.

Şimdi "Samsung mu, Xiaomi mi?" gibi bir sorunun tam cevabı yok. Neye göre Samsung neye göre Xiaomi? Samsung'un amiral gemisiyle Xiaomi'nin amiral gemisi mi? Anlayacağın soru eksik. Sen en iyisi bütçe belirt, biz sana hangi telefonu alman gerektiğini söyleyelim.

1500-2500 civarı önerinize açığım :)
Bu bütçede Xiaomi'nin her modeli Samsung'un önünde :)
2500 TL = Mi 9 T ---> Karşısındaki A51 den daha iyi bir telefon.
2300 TL = Redmi Note 8 Pro ---> Karşısındaki A50 den daha iyi bir telefon.
Bütçe varken daha aşağılara düşmeni tavsiye etmem. Çünkü kamera ve oyun kalitesi de düşmüş olacak. Bu ikisi arasından ise Mi 9 T tercihimdir, bir tık daha iyi bir cihaz :)

Samsung gereksiz pahalı.

Geri