ensscelkk
80+
Redmi Note 8 var, fakat baştan söyleyeyim. Eğer telefonu aldıktan sonra yok şarjım yetmiyor, kamerası kötü vs vs diye uyuzlanacaksan tavsiye etmem. Bende hiç sorun yok. İlk aldığımda yakınlık sensörü çalışmıyor du(kulağa koyduğunda arama sırasında ekran kapanması vs) güncelleme geldi düzeldi. Mi Community var orada insanlar sorunlarını paylaşıyor. Bi dolu şarj sorunu çıkaran var. Telefonu kullanmayı bilmeyip 4 5 saat ekran süresi alınca ağlıyorlar. Eğer hani olur da denk gelirse diye sana Xiaomi alma. Ama benim kendi görüşüm alabilirsin ben memnunum. Mi 9T den yana kullanabilirsin. Note 8 Pro önermem. Hem MediaTek işlemcisi hemde bazı şeyler. Unutma Note 8 ve pro da google uygulamaları var. Arama mesajlaşma uygulamaları google nin. Hiç sevmiyorum. Mi 9T de normal stok uygulamalar dı galiba. Prosunda onun google var. Bunun yanında Note 9 serisi çıkıcak ülkemize. Bekle belki fiyatları iyi olur. hem bu google uygulamaları konusunda ney bilmiyorum Youtube den araşatır bi. Note 9S veya Pro sunu tercih edebilrisin çok güzel. Eğer almayacaksan samsung konusunda önerim yok. Kolay gelsin.1500-2500 civarı önerinize açığım