Neler Yeni

Xiaomi vs Samsung

Xiaomi VS Samsung

• Samsung

Oylar: 5 25.0%
  • Xiaomi

Oylar: 15 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

ensscelkk

80+
1500-2500 civarı önerinize açığım :)
Redmi Note 8 var, fakat baştan söyleyeyim. Eğer telefonu aldıktan sonra yok şarjım yetmiyor, kamerası kötü vs vs diye uyuzlanacaksan tavsiye etmem. Bende hiç sorun yok. İlk aldığımda yakınlık sensörü çalışmıyor du(kulağa koyduğunda arama sırasında ekran kapanması vs) güncelleme geldi düzeldi. Mi Community var orada insanlar sorunlarını paylaşıyor. Bi dolu şarj sorunu çıkaran var. Telefonu kullanmayı bilmeyip 4 5 saat ekran süresi alınca ağlıyorlar. Eğer hani olur da denk gelirse diye sana Xiaomi alma. Ama benim kendi görüşüm alabilirsin ben memnunum. Mi 9T den yana kullanabilirsin. Note 8 Pro önermem. Hem MediaTek işlemcisi hemde bazı şeyler. Unutma Note 8 ve pro da google uygulamaları var. Arama mesajlaşma uygulamaları google nin. Hiç sevmiyorum. Mi 9T de normal stok uygulamalar dı galiba. Prosunda onun google var. Bunun yanında Note 9 serisi çıkıcak ülkemize. Bekle belki fiyatları iyi olur. hem bu google uygulamaları konusunda ney bilmiyorum Youtube den araşatır bi. Note 9S veya Pro sunu tercih edebilrisin çok güzel. Eğer almayacaksan samsung konusunda önerim yok. Kolay gelsin.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
f/p konusunda alınabilecek en iyi telefon xiaomi note 8 produr bence a70 ten bile iyidir oyun performansı ekranı led olmasına rağmen ekran kaliteside iyidir kamerasıda seni hiç üzmez bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon bence

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Redmi Note 8 var, fakat baştan söyleyeyim. Eğer telefonu aldıktan sonra yok şarjım yetmiyor, kamerası kötü vs vs diye uyuzlanacaksan tavsiye etmem. Bende hiç sorun yok. İlk aldığımda yakınlık sensörü çalışmıyor du(kulağa koyduğunda arama sırasında ekran kapanması vs) güncelleme geldi düzeldi. Mi Community var orada insanlar sorunlarını paylaşıyor. Bi dolu şarj sorunu çıkaran var. Telefonu kullanmayı bilmeyip 4 5 saat ekran süresi alınca ağlıyorlar. Eğer hani olur da denk gelirse diye sana Xiaomi alma. Ama benim kendi görüşüm alabilirsin ben memnunum. Mi 9T den yana kullanabilirsin. Note 8 Pro önermem. Hem MediaTek işlemcisi hemde bazı şeyler. Unutma Note 8 ve pro da google uygulamaları var. Arama mesajlaşma uygulamaları google nin. Hiç sevmiyorum. Mi 9T de normal stok uygulamalar dı galiba. Prosunda onun google var. Bunun yanında Note 9 serisi çıkıcak ülkemize. Bekle belki fiyatları iyi olur. hem bu google uygulamaları konusunda ney bilmiyorum Youtube den araşatır bi. Note 9S veya Pro sunu tercih edebilrisin çok güzel. Eğer almayacaksan samsung konusunda önerim yok. Kolay gelsin.r
Kanka öyle diyor herkes ama rehberın google ya da stok olması neyi değiştiriyor?Zararı var mı?

Death Mark

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, ben hayatım boyunca samsung kullanmışımdır şu an J7 Prime kullanıyorum ama artık anası ağladı telefonun. Yeni alacağım markadan emin değilim aklımda Xiaomi de var çünkü kullanıcı yorumlarında bayağı beğeniliyordu ve f/p olarak görülüyor. Kameraya önem veriyorum, oyun olarakta iyi performans güzel olabilir. Sizce bu özelliklerde hangisi daha başarılı? (Bütçe : 1500-2500 civarı)

Teşekkürler şimdiden.
Oyun oynamıyorsan Redmi note 8 pro.

ensscelkk

80+
Kanka öyle diyor herkes ama rehberın google ya da stok olması neyi değiştiriyor?Zararı var mı?
hayır tabikide zararı yok ama şuan elindeki olan telefona mesela internetten google çevirici indir bakabilirsin. biri seni aradığında ki basit görüntü, rehberde kişi aramalarında vs yani telefonun kendisinin olması daha güzel. mesela temalar var eğer tema değiştirirsen google uygulamaları simge değişmez ama kendi stock uygulamaları simgeleri değişir. daha hoş; tasarım olsun kullanış olsun o yüzden ben mesela alırken bilmiyordum. öyle yani.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
hayır tabikide zararı yok ama şuan elindeki olan telefona mesela internetten google çevirici indir bakabilirsin. biri seni aradığında ki basit görüntü, rehberde kişi aramalarında vs yani telefonun kendisinin olması daha güzel. mesela temalar var eğer tema değiştirirsen google uygulamaları simge değişmez ama kendi stock uygulamaları simgeleri değişir. daha hoş; tasarım olsun kullanış olsun o yüzden ben mesela alırken bilmiyordum. öyle yani.
Zarar yoksa sıkıntı yok.:)

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Merhaba arkadaşlar, ben hayatım boyunca samsung kullanmışımdır şu an J7 Prime kullanıyorum ama artık anası ağladı telefonun. Yeni alacağım markadan emin değilim aklımda Xiaomi de var çünkü kullanıcı yorumlarında bayağı beğeniliyordu ve f/p olarak görülüyor. Kameraya önem veriyorum, oyun olarakta iyi performans güzel olabilir. Sizce bu özelliklerde hangisi daha başarılı? (Bütçe : 1500-2500 civarı)

Teşekkürler şimdiden.
xiaomi daha iyi ısınması samsunga göre daha düşük ve
en iyiside batrayaları çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bataraya ve oyun bakımından güzel

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,906
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Teşekkürler şimdiden.
a51 güzel veya biraz daha ekliyip a71

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bataraya ve oyun bakımından güzel
Isınmaları daha mı iyi?Benim note 8 gfx tool kullanırken alev makinesiyle elim yakıyorsa Samsung'u Allah affetsin.

Top Bottom