- Reaksiyon skoru
- 5,689
moderatörler herşeye yetişemez malesef herkes bir şey satmaya kalkarsa forum halini düşğnemiyorumBence güzel olur
Ama moderatörlerden güven onayı alıp satsınlar mesela
moderatörler herşeye yetişemez malesef herkes bir şey satmaya kalkarsa forum halini düşğnemiyorumBence güzel olur
Ama moderatörlerden güven onayı alıp satsınlar mesela
bi 10 yılımız var herhaldeKabul edilmediği nereden çıktı? Zaman var sadece.
Satarken kazık diyenler doluşacağı için mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Önemli olan piyasa olması elimdeki GTX 970 gibi kartları 850 gibi fiyatlara satabilirim.Kabul edilmediği nereden çıktı? Zaman var sadece.
O karta o parayı istemek kazıklamak oluyor zaten bir şey değişmiyor.Önemli olan piyasa olması elimdeki GTX 970 gibi kartları 850 gibi fiyatlara satabilirim.
Aynen yani ben sistemimi 10 bine diyelim satıyorum alınmaz diyen boşlar grlecek ve ben fıttırıyorum. Yok ucuza toplanır diyor koyduğu psu sharkoon fsp filan.İşte onlar yasaklanmalı.
Technopat'ta ki gibi olmalı.
Orada 2. el konusunun altına ''Pahalı, alınmaz, kazık bu'' yazarsan yiyorsun banı.
O emoji ne? Söylediğinden bir şey anlayamadımki.@Mehmet Yılmaz hocam o emoji yerine soru işareti emojisi eklense nasıl olur ?
anlamadığımız şeylerde mesaj yerine reaksiyon atarız
MSİ GTX 970 4G Kutu içeriği tam olduğu için bu fiyatı veriyorum. Evga modelleri 600-700 arası satarım.O karta o parayı istemek kazıklamak oluyor zaten bir şey değişmiyor.