kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
O emoji ne? Söylediğinden bir şey anlayamadımki.
Anlamadığımız şeylere şu reaksiyon gelsin diyor:
O emoji ne? Söylediğinden bir şey anlayamadımki.
AZ dha gOyar rX 570 alIrıM müğMSİ GTX 970 4G Kutu içeriği tam olduğu için bu fiyatı veriyorum. Evga modelleri 600-700 arası satarım.
KaRdEşiM O KaRTa 400 lİra VeRirİm nO vEr AlMAZ dha gOyar rX 570 alIrıM müğ
80+ Silver altı satış yapamazGelse bile kısıtlamalar ve şartlar olmalı.
GET ilan zorunlu olacaksa neden ikinci el bölümü açalım, gidip Sahibinden kullanın80+ Silver altı satış yapamaz
Satışlarda GeT Zorunlu gibi gibi
GeT satıcı adına çok riskli bir olay.80+ Silver altı satış yapamaz
Satışlarda GeT Zorunlu gibi gibi
Dolandırıcılığa önlem**GET ilan zorunlu olacaksa neden ikinci el bölümü açalım, gidip Sahibinden kullanın
Belki şey olabilir satis yapan kisinin memnuniyet puani gibi satis yaptigi kisiler ona oy verir veya belli bir rütbenin ustundekiler satis yapabilirDostlar bildiğiniz üzere bütçe sıkıntısı yaşayan arkadaşlarımız var.
Ve parçalarını satıp yeni sistem toplamak isteyenler de.
Da Forum'a "2.el" Bölümü eklense nasıl olur ? Bunu ilk ben önermemişimdir diye düşünüyorum.Bunun için daha hızlı yayılsın diye konu açtım.
2.el Bölümü eklense yeni sistem alıcak dostlarımız daha hızlı parçalarını satabilir,bütçe sıkıntısı çeken arkadaşlarımızda daha uygun fiyata sistem dizebilir.
Nasıl olur ? @Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
Aga benim fikrim buydu. Buyur sen de bir şeyler.GeT satıcı adına çok riskli bir olay.
Alıcı ürünü alır, eline ulaştığında içinden bir parça söküp bu çalışmıyor der geri yollar.