Windows Defender Yeterli Olur Mu?

Trial bir programdır ama. Belirli bir süre sonra sizden lisanslıyı satın almanızı ister.
Lisansa da pek para vermek istemedim ya çünkü virüs girecek şekilde kullanmıyorum ama yine de bir ihtimal korkuyorum

Hocam sitesine baktım da yetkili satıcı vatan ve kendi siteleri gözüküyordu bunlar crack falan olmasın çok ucuz

al gitsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AdwCleaner kur defenderin yanına yeterli.
Kuracağım pc geçince

Lisansa da pek para vermek istemedim ya çünkü virüs girecek şekilde kullanmıyorum ama yine de bir ihtimal korkuyorum

şu konuda kaspersky harici yapın ozaman güncel tutun windows'unuzu

Windows defender ayarlarından'da cihaz güvenliği bölümüne gidip çekirdek yalıtım ayarını açık hale getirirseniz maksimum Windows defender korumasına erişirsiniz.
Bunu nasıl yapacağım ki ayarlarda bulamadım

şu konuda kaspersky harici yapın ozaman güncel tutun windows'unuzu
👍Tamamdır

Ekler

• Windows Güvenliği 27.09.2020 20_52_17.png
    Windows Güvenliği 27.09.2020 20_52_17.png
    8.6 KB · Hit: 65
hesabınız yönetici modunda ise

• Başlat menüsünü sağ tıklatın. CMD yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırınız.
  • Komut İstemi'ni (Yönetici) seçin ve şunu yazın: net user administrator /active: yes Enter'a basın.

hesabınız yönetici modunda ise yönetici modunda değil ise hesap ayarlarından yönetici moduna alabilirsiniz.

• Başlat menüsünü sağ tıklatın. CMD yazıp sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırınız.
  • Komut İstemi'ni (Yönetici) seçin ve şunu yazın: net user administrator /active: yes Enter'a basın.

Virüsler bu işin sadece bir ayağı diğer tarafta malware dediğimiz hem sisteminize zarar verebilen hemde özel bilgilerinizi ele geçirmeye çalışan zararlı yazılımlar mevcut, windows defender ise maalesef bunlar için kesinlikle yeterli değil.

hesabınız yönetici modunda ise

Active seçeneği için geçersiz değer girdiniz diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,518
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri