Sisteme virüs(ler) bulaşmış onu temizlemeye çalışıyor ama silemiyor geri geliyor.Arkadaşlar PC cahili olarak şöle şeyler olmaya başladı kaspersky bişeyler yapıyor bi baksanız ne bu nedir?
Reis sen ne yapmissin sisteme ya zararli yazilimlardan tabiri caizse anasi ağlamıs kaspersky bulmus onlariArkadaşlar PC cahili olarak şöle şeyler olmaya başladı kaspersky bişeyler yapıyor bi baksanız ne bu nedir?
Crack bir şey kullanıyor musun?Nasıl bulaşabilir allah aşkına...
Bulmuşta silemiyor.Reis sen ne yapmissin sisteme ya zararli yazilimlardan tabiri caizse anasi ağlamıs kaspersky bulmus onlari
Sistemine birden fazla virüs bulaşmış.Arkadaşlar PC cahili olarak şöle şeyler olmaya başladı kaspersky bişeyler yapıyor bi baksanız ne bu nedir?
Valla benim bir sistemde gorduğum max rekor 192 virüs + 38 tane reklam virüsüArkadaşlar PC cahili olarak şöle şeyler olmaya başladı kaspersky bişeyler yapıyor bi baksanız ne bu nedir?
indirmene gerek yok. herhangibi lisansı olmayan bir siteye girdiysen arkada çaktırmadan virus inmiş olabilr.Açıkçası hiç virüslü bir yere veya crack bir şey indirmedim. İlk defa görmekteyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl çözebiliriz help !!
Açıkçası hiç virüslü bir yere veya crack bir şey indirmedim. İlk defa görmekteyim.
Güvenli mod + Malwarebytes (root izinli)Açıkçası hiç virüslü bir yere veya crack bir şey indirmedim. İlk defa görmekteyim.