Turknet mi ? Milenicom mu ?

Alikose01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
arasında kaldım sizce hangisine başvuruyim ?

"TurkNet vs _____ ?" sorusunda cevap her zaman diğer firmadır.

İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle, üzerine basa basa, altını çize çize Millenicom diyorum.
Aktif olarak hala kullanıyorum çok memnunum. Bir sorun yaşamıyorum ama yaşadığım zaman da en azından muhatap bulabiliyorum gece saat 4 bile olsa telefonu açan birileri oluyor. Türknette ise sabahın 9’unda mesai saatlerinde bile konuşacak birini bulamazsın. Program üzerinden talep açın derler o talebede cevap gelmesi için dua edersin.

Millenicom

Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.

Nerede oturduğuna göre değişir hizmetleri stabil olmuyor bu firmaların ama bence Türknet

Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.
Millenicom çözmüyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri