Ben olsam Millenicom alırdım şu an türknet kullanıyorum bir aydır uğraşıyorum sorunu çözemediler tabi biraz alt yapıdan da kaynaklı. Alt yapım türk telekom
İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle, üzerine basa basa, altını çize çize Millenicom diyorum.
Aktif olarak hala kullanıyorum çok memnunum. Bir sorun yaşamıyorum ama yaşadığım zaman da en azından muhatap bulabiliyorum gece saat 4 bile olsa telefonu açan birileri oluyor. Türknette ise sabahın 9’unda mesai saatlerinde bile konuşacak birini bulamazsın. Program üzerinden talep açın derler o talebede cevap gelmesi için dua edersin.
Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.
Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.