Uygulama ve tarayıcı denetimi ayarlarından SmartScreen'i kapatabilirsin bu bildirimin çıkmaması için ama çokda rahatsız edici değil bence.Fotodaki olay neden oluyor? Bütün güvenlik şeyleri açık halbuki
hayır kapatmak istemiyorum,aksine açıp güvenliği artırmak istiyorum da kaç yıldır ulaşamıyoruz.Uygulama ve tarayıcı denetimi ayarlarından SmartScreen'i kapatabilirsin bu bildirimin çıkmaması için ama çokda rahatsız edici değil bence.
Tarayıcın nedir?hayır kapatmak istemiyorum,aksine açıp güvenliği artırmak istiyorum da kaç yıldır ulaşamıyoruz.
EDGE ve Google kullanıyorum. Çoğunlukla Edge. Ama Google içinde bir şeyler yapsak fena olmaz.Tarayıcın nedir?
Sıkıntı yok. Sadece işine gelince çalışıyor.Fotodaki olay neden oluyor? Bütün güvenlik şeyleri açık halbuki
Microsoft Edge varsa ayarlardan SmartScreen'nin açık olup olmadığını kontrol edin. Microsoft Edge zaten güvenli bir tarayıcıdır.EDGE ve Google kullanıyorum. Çoğunlukla Edge. Ama Google içinde bir şeyler yapsak fena olmaz.
Açık. Bir şey indirisem vs Edge kullanıyorum. Video izlemek için Google çünkü Google hesabım orada.Microsoft Edge varsa ayarlardan SmartScreen'nin açık olup olmadığını kontrol edin. Microsoft Edge zaten güvenli bir tarayıcıdır.
Senin bir şey yapmana gerek yok rahat ol.Açık. Bir şey indirisem vs Edge kullanıyorum. Video izlemek için Google çünkü Google hesabım orada.