Forum hakkında şikayet

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
980
Arkadaşlar bazı kişiler bilgisi olmayan konularda sadece aşırı bilinen birkaç test isteyip sonra hmm ilginç gibi yorumlar yapıyorlar sadece mesaj kasmak için vs. bu bir suç falan değil evet ama gerçekten sorunların çözümünü bilmiyorsanız veya çok alakalı değilseniz o konu ile mesaj kasmaya çalışmazsanız seviniriz forum olarak teşekkür ederim

Arkadaşlar bazı kişiler bilgisi olmayan konularda sadece aşırı bilinen birkaç test isteyip sonra hmm ilginç gibi yorumlar yapıyorlar sadece mesaj kasmak için vs. bu bir suç falan değil evet ama gerçekten sorunların çözümünü bilmiyorsanız veya çok alakalı değilseniz o konu ile mesaj kasmaya çalışmazsanız seviniriz forum olarak teşekkür ederim
öyle yapıyorlar çünkü spam yapamıyorlar

katılıyorum kesinlikle bazen sırf troll için bile yorum atıyorlar

https://donanimarsivi.com/forum/konu/guencelleme-sonrasi-yavaslama.155162/#post-1489154 konu bumu :D

Kişi teste göre biliyor veya bilmiyor, bunda bir sakınca yok. Eğer ''X'' çıkarsa çözümünü biliyor, ''Y'' çıkarsa bilmiyor.
Bu dediğim birkaç kişi neredeyse her şeyde bunu yapıyor test sonucundaki sorun apaçık olsa bile

Burası daha yeni açılmış bir forum, zamanla eksiklikler giderilecektir.

hayır o konu ile ilgisi yok birkaç arkadaş var o arkadaşı tanımıyorum ama forumda çok göze batan silverlar var böyle yapan
noluyor kardeşim ne bu tantana .d knk yapsam benim şuan platin olmam gerekiyordu forumun kurulduğu tarıhten beridir burdayım

Kanıt alabilir miyim?
açıkca kanıt vermek istemiyorum sözüm meclisten dışarı öyle olsa konuda yazardım benim açtığım konularda öyle bir şey ile karşılaşmadım ancak birçok kez gördüm ki arkadaşlar da görmüşlerdir

Geri