Netfilk üyeliği aldım. Ortak arıyorum

b
Evet? Tamamı ile özgür bir ülkede yaşıyoruz ve iki insanın birbirinden hoşlanması gayet normal. Gözümüze sokmasınlar hayvan gibi o yeterli
birincisi özgürlük ile alakası yok ikincisi gözüme sokmasinlar yeter diyorsun her yıl izmirde taksimda antalyada iğrenç yürüyüşler sergiliyorlar sokakta öpüşüp elleşip namus benim kirletirim ben ..bneyim diye bagiriyorlar iki insanin hoslanmasi neye göre normal ayrica sen gecenlerde kurani savunup dini savunan kisi degilmiydin

b

birincisi özgürlük ile alakası yok ikincisi gözüme sokmasinlar yeter diyorsun her yıl izmirde taksimda antalyada iğrenç yürüyüşler sergiliyorlar sokakta öpüşüp elleşip namus benim kirletirim ben ..bneyim diye bagiriyorlar iki insanin hoslanmasi neye göre normal ayrica sen gecenlerde kurani savunup dini savunan kisi degilmiydin
Dostum kimse burada toplum içinde ahlakî yapıyı bozacak şeyleri desteklemiyor zaten.

b

İnsanların görüşü her gün hatta her an değişebilir geçmişle yargılamamak lazım, şuan deistim bu benim görüşüm. Diğer yazdıklarına cevap vereyim ben diyorum ki her eşcinsel öyle değilidir eşcinsel tanıdığım bir sürü var ve gayet normal giyinen normal tarzda insanlar iki insanında birbirinden hoşlanması gayet normal nesi normal değil?

İnsanların görüşü her gün hatta her an değişebilir geçmişle yargılamamak lazım, şuan deistim bu benim görüşüm. Diğer yazdıklarına cevap vereyim ben diyorum ki her eşcinsel öyle değilidir eşcinsel tanıdığım bir sürü var ve gayet normal giyinen normal tarzda insanlar iki insanında birbirinden hoşlanması gayet normal nesi normal değil?
Mehmet'le tartışmaya girmeni tavsiye etmem. Tartışma sonucu vücudunun %97'si kanser hücreleri ile kaplanıyor.

net mi filk? :D umarım bulursun dostum :)

ne ara deizme kaydin geçmiş olsun daha 1 hafta önce kurami savunuyordun he şu konuya geleyim swnin arkadaslaeina gore yorum yapamam sonucta yuruyusteki kimseyi tanimiyprum genel olarak tiktok gibi platformlarda escinsel gormekten biktim göxümuze sokuyorlar escinsel olduklarini ne ypaayim aga banane yani biktim bunlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum kimse burada toplum içinde ahlakî yapıyı bozacak şeyleri desteklemiyor zaten.
eşcinsellerde bozuyor zaten

ne ara deizme kaydin geçmiş olsun daha 1 hafta önce kurami savunuyordun he şu konuya geleyim swnin arkadaslaeina gore yorum yapamam sonucta yuruyusteki kimseyi tanimiyprum genel olarak tiktok gibi platformlarda escinsel gormekten biktim göxümuze sokuyorlar escinsel olduklarini ne ypaayim aga banane yani biktim bunlardan

1-2 ay oldu ama sen bilirsin?

aga ne diyorsun ya mxnsosmpaldjspaksmspkakdpdl

gay varsa bir projede netflixin kabul etmeme olasiligi yok adam akilli diziler vardi 1 2 sene önce şimdi full seks uyuşturucu alkol eşcinsellik ulan elite izliyorum kime baglansam ya gay ya eşcinsel cikiyor dizi yapiyorsun 60 70m ibsan izliyor anlattigin tek sey uyusturucu alkol ve seks bayiyor aga yap söyle la casa stranger the witcher tarzi diziler izleyelim
İzlemezsen olur biter; Elite, Sex Education, Riverdale gibi saçma sapan ergen dizisi olan şeyleri izlemedim. Gayet de mutluyum, böyle şeylerin olduğu belli olan diziler bunlar. Hem kendisi bir halta benzemiyor hem de dizi yerine başka şey izletiyorlar.

İptal etmek yerine, sana hitap etmeyenleri izlememezlik yapabilirsin.
Hayır yanlış bir düşünce.
Böyle kirli düşüncelerin sahip olduğu bir yere paramı vermiyorum.
Sorun izleyip izlememek değil.
Bir şey yanlışsa tepki göstermek gerekir.

Minnoşları izleme yeter, niye canım Netflix'i iptal ettin? :D
Yazacak çok şey var da vallahi açıklamaktan yoruldum.

Bu arada Efe Aydal’ın videosunu izle Cuties o kadar da pedo filmi değilmiş. Eşcinsellik de normal bir şey anormal değil o yüzden boşuna iptal etmişsiniz bence.
Neye göre normal.
Ben dizide eşcinsellik olmasına karşı değilim.
Artık netflix gözümüzüe gözümüze sokmaya başladı.
Artık midem kaldırmıyor.
Daha kült hbo yapımlarını izliyorum.
Dünya varmış netflix dizilerinden kurtuldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri