Derslerine önem var gelecekte iyi kazanırsıb yada liseden sonra iş yapNasıl nerede? Aslında babama işinde yardım ediyorum ama ondan kazanmıyorum sadece yardım oluyor.
Bakkala gir kuaföre girNasıl nerede? Aslında babama işinde yardım ediyorum ama ondan kazanmıyorum sadece yardım oluyor.
Yazlık Biryerde Falanmı Yaşıyorsun Ben Yazın Yazlık Bir Yere Gidip Çalışıyorum Lokanta Cafe vs. yerlerde sende bir yerde temizlik gibi bi işle başlayabilirsin benim ailem bana bilgisayar almayacaklarını söyleyince bende bir playstation kafede çalışmıştım gece 5 te kapatıp sabah onda dükkan açıyodum11 Yaşındayım. Bu yaşta böyle düşünce saçma evet ama ne yapayım insan büyüdükçe zevkleri değişecek sonuçta Gaming PC falan geçmişte kalacak.
Apartman da yaşıyorum.Yazlık Biryerde Falanmı Yaşıyorsun Ben Yazın Yazlık Bir Yere Gidip Çalışıyorum Lokanta Cafe vs. yerlerde sende bir yerde temizlik gibi bi işle başlayabilirsin benim ailem bana bilgisayar almayacaklarını söyleyince bende bir playstation kafede çalışmıştım gece 5 te kapatıp sabah onda dükkan açıyodum![]()
Ya Kardeşim Beni Anlamadın Mesela Bodrum Gibi Bir İlçede Yaşarsan Yazın Cafelerde Çalışabilirsin Yorucuda Olmaz.Apartman da yaşıyorum.
Ailem izin vermez.Kırtasiyelerde,bakkallarda çırak olarak çalışabilirsin.
Pek logo yapabilen insan değilim. Hazır öğelerden yapabiliyorum ancak. Canva gibi yerlerden.Ücretli logo tasarımları, edit falan yapabilirsin.