- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,226
Oynama.YOK YOK para yok
Oynama.YOK YOK para yok
O kadar fakir misin la?Aynen öyleyim 10 lira at orjinal alıyım. Benim o 10 lirayı kazanmam neredeyse 7 gün sürüyo
bu yorum az biraz aşağılayıcı değil mi?O kadar fakir misin la?
Ya da 1000 TL lik işlemci alıp 10 TL oyuna veremeyecek kadar zavallı mısın?
Onu bunu geç, Bluestack indirip oynayabilir.O kadar fakir misin la?
ayn ya play store de bedava oyun kendi telefonu olmayan annesinin babasının telefonundan da oynayamayan birisinin 10 TL bile vermesi mantıklı değlYOK YOK para yok
Kendi işlemcimi sattım 0 lira koyarak aldım ben burda emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum beleş oyuna 10 lira vermemO kadar fakir misin la?
neden herkes kızgın atıyor atacak bişey yok bence sadece biraz beleşçiyim şu ana kadar paralı oyunların h
ayn ya play store de bedava oyun kendi telefonu olmayan annesinin babasının telefonundan da oynayamayan birisinin 10 TL bile vermesi mantıklı değl
neden ki steam laptopda yüklü değil indirmeye üşeniyom
Oynamayın la o zamanYOK YOK para yok
Neden aşağılıyorsun? Çok ağır davrandın.O kadar fakir misin la?
Belesciyim diye açık açık söylüyor birde ya. La bluestacks oyna barineden herkes kızgın atıyor atacak bişey yok bence sadece biraz beleşçiyim şu ana kadar paralı oyunların h
ayn ya play store de bedava oyun kendi telefonu olmayan annesinin babasının telefonundan da oynayamayan birisinin 10 TL bile vermesi mantıklı değl
SananeOynamayın la o zaman
bluestacks a biri virüslü dedi sildim üşeniyorum indirmeye deBelesciyim diye açık açık söylüyor birde ya. La bluestacks oyna bari