Galatasaray maalesef ?

yönetim memur kafasıyla yönetiyor. sorumluluk alamıyorlar. 9 gollü muriqi 20 milyona satıldı, 30 gollü diagne ellerinde kaldı. Pazarlama yetenekleri yok. Scout transferi zaten yapılmıyor. GS'nin kaçrdıığı ve şuan 30M fiyat biçilen o kadar oyuncu varki...

Yemin ediyorum futbolda 1900 lü yıllara dönesim var. Trabzonsporun önüne gelene çaktıgı sonra dönüp bir daha koyduğu dönemlere.

Fener 2-1 kazandı, bjk ve gs yenildi. :D
Derbi konusunda bizim takıma sallayıp 3 atarız 4 atarız diyenler kasımpaşadan 1 yiyorsa işimiz var ya. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yönetim memur kafasıyla yönetiyor. sorumluluk alamıyorlar. 9 gollü muriqi 20 milyona satıldı, 30 gollü diagne ellerinde kaldı. Pazarlama yetenekleri yok. Scout transferi zaten yapılmıyor. GS'nin kaçrdıığı ve şuan 30M fiyat biçilen o kadar oyuncu varki...
9 gol mü?
Adam tarihin en kötü fenerbahçe kadrolarından birinde oynadı ve ona rağmen 17 gol 6 asist yaptı.
Eğer bu sene olsaydı hiçbir takıma acımaz 30 golü rahatça atardı. Bu yüzden 20M ye gitti zaten. :)

Fener 2-1 kazandı, bjk ve gs yenildi. :D
Derbi konusunda bizim takıma sallayıp 3 atarız 4 atarız diyenler kasımpaşadan 1 yiyorsa işimiz var ya. :D
Ay gözlerim yaşardı. Şimdi ise 12. Yiz püü
Screenshot_20201005-092448_Chrome.jpg

İşte onun için gözlerim yaşardı diyorum. O kadar sene sonra şampiyon oluyoruz Meydana inip meşela yakıp torpil atamadım virüs yüzünden.
Valla bu sezon şampiyon olalım biz, kadıköye inip sabaha kadar kutlama yapıcaz. :D

İşte onun için gözlerim yaşardı diyorum. O kadar sene sonra şampiyon oluyoruz Meydana inip meşela yakıp torpil atamadım virüs yüzünden.
Kadronuz dağıldı. TS bir 20 30 sene daha şamp olamaz gibi geliyor.

Kadronuz dağıldı. TS bir 20 30 sene daha şamp olamaz gibi geliyor.
Lanet olsun ya. 1 2 sene daha benzer kadroyla devam etsek bu sene yine şampiyonduk. Sampiyon olmasak ilk 3 e girerdik. Cok sağlam kadroydu bee. Ne güzel uzun sokakta gezen Fenerlilere kapak yapıyordum.

Lanet olsun ya. 1 2 sene daha benzer kadroyla devam etsek bu sene yine şampiyonduk. Sampiyon olmasak ilk 3 e girerdik. Cok sağlam kadroydu bee. Ne güzel uzun sokakta gezen Fenerlilere kapak yapıyordum.
İşte lig bu. Belli olmuyo. Zaten 2 tane adam aldık sizden. guilerme gitti . Nwakeme de gitti sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri