emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
merhabalar herkeze bilgisayarıma format atmak istiyorum bu videodan yararlansam sıkıntı olurmu başka video önermeyin
nasıl uğraştırır dostum usb ile atmak istemiyorumSeni daha çok uğraştırır. USB ile at geç.
nasıl uğraştırır dostum usb ile atmak istemiyorum
senin yaptığını sormadım knk ne anlamda uğraştırır ben usb ile yapmak zor çok daha zor hatta bir sıkonto çıkarmassa yapmak istiyorumBen denedim çünkü.
knk ben laptopta yaptım bi sorun olmadı 15dk falan sürdü ama masaüstü pc yi bilememmerhabalar herkeze bilgisayarıma format atmak istiyorum bu videodan yararlansam sıkıntı olurmu başka video önermeyin![]()
ben size söylemedim kusura bakmayın ben birkere denemiştim bir sıkıntı çıkarmı diye bir sıkıntı çıkmadı ma forumdakilerde çıktımı diye merak ettimknk ben laptopta yaptım bi sorun olmadı 15dk falan sürdü ama masaüstü PC yi bilemem
senin yaptığını sormadım knk ne anlamda uğraştırır ben usb ile yapmak zor çok daha zor hatta bir sıkonto çıkarmassa yapmak istiyorum
hızlı olması önemli değil benim için format olsun yeter dsadasdsUSB ile daha sağlıklı ve daha hızlı oluyor.
hızlı olması önemli değil benim için format olsun yeter dsadasds
öyle yapmayı bilmiorum ama öğrenmek dahi istemiyırum bana böyle daha rahat ve kolay geliyor böyle yapsam sıkıntı çıkarırmıUSB ile daha sağlıklı olur ama yine de sen bilirsin.
öyle yapmayı bilmiorum ama öğrenmek dahi istemiyırum bana böyle daha rahat ve kolay geliyor böyle yapsam sıkıntı çıkarırmı