- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
sen bu isleri birak. konsol al daha iyi. pc seni asarda ve bozarda. cucky.Peki boş insan
Post automatically merged:
Hangisini core voltagemi alttakilerimi
sen bu isleri birak. konsol al daha iyi. pc seni asarda ve bozarda. cucky.Peki boş insan
Peki boş insan
sen bu isleri birak. konsol al daha iyi. PC seni asarda ve bozarda. cucky.
yukarda adami azarliyor ve sonra afra tafra yapiyor. cok uyuz oluyorum böyle cucky personlara.CPU Core Voltage yükselt.
Niye öyle dedin ki?
ıstedıgın mhz belırle 5000mhz demıssın 1.4fln ver basta oluyor dıyelım 139 138 137 dıye dusur hangısınde hata alıyorsan oncekıne gerı doneceksın aslında cok kolay bu overlock undervolt ama yapmakdan mı korkuyorsunuz bısey gelır dıye anlamıyorumPeki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız
Yapacağım altda başka voltage ayarları var onları yapamıyorumıstedıgın mhz belırle 5000mhz demıssın 1.4fln ver basta oluyor dıyelım 139 138 137 dıye dusur hangısınde hata alıyorsan oncekıne gerı doneceksın aslında cok kolay bu overlock undervolt ama yapmakdan mı korkuyorsunuz bısey gelır dıye anlamıyorum
çocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.Peki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız
evet aynen öyle cokomel cuckyPeki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız
reis böylelerine anlatmak zor. adamlar küstah davraniyor karsiki tarafa. bide üstelik kendimiz ifade etigce nediyorsun filan olaylar.çocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.
bence onları elleme sadece core voltage yı 1.45 1.4 arasında basla dedıgım taktıkle ılerleYapacağım altda başka voltage ayarları var onları yapamıyorum
Önce git birinin hayatta olup olmadığı ihtimalini göze al ÇOCUK ondan sonra gel ve ayrıca cucky demekten başka yapabildiği bir şey yok o veledinçocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.
İsterse dedesi yaşında olsun bu ona bu hakkı vermiyor maalesef.çocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.
Haklardan bahsetsek kimin haklı olduğu tartışılır ben sadece yaşının bizden daha büyük olduğunu söylüyorum.İsterse dedesi yaşında olsun bu ona bu hakkı vermiyor maalesef.