Overclock yardım lazım

@kandes22 dogru demi :pPPPPPPPPP
Post automatically merged:

yukarda adami azarliyor ve sonra afra tafra yapiyor. cok uyuz oluyorum böyle cucky personlara.
Peki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız

Peki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız
ıstedıgın mhz belırle 5000mhz demıssın 1.4fln ver basta oluyor dıyelım 139 138 137 dıye dusur hangısınde hata alıyorsan oncekıne gerı doneceksın aslında cok kolay bu overlock undervolt ama yapmakdan mı korkuyorsunuz bısey gelır dıye anlamıyorum

ıstedıgın mhz belırle 5000mhz demıssın 1.4fln ver basta oluyor dıyelım 139 138 137 dıye dusur hangısınde hata alıyorsan oncekıne gerı doneceksın aslında cok kolay bu overlock undervolt ama yapmakdan mı korkuyorsunuz bısey gelır dıye anlamıyorum
Yapacağım altda başka voltage ayarları var onları yapamıyorum

evet aynen öyle cokomel cucky
Post automatically merged:

çocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.
reis böylelerine anlatmak zor. adamlar küstah davraniyor karsiki tarafa. bide üstelik kendimiz ifade etigce nediyorsun filan olaylar.
diyorum ja OC neyine cucky

çocuk dediğin adam baban yaşında ama sen bilirsin.
Önce git birinin hayatta olup olmadığı ihtimalini göze al ÇOCUK ondan sonra gel ve ayrıca cucky demekten başka yapabildiği bir şey yok o veledin

İsterse dedesi yaşında olsun bu ona bu hakkı vermiyor maalesef.
Haklardan bahsetsek kimin haklı olduğu tartışılır ben sadece yaşının bizden daha büyük olduğunu söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri