Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
isterse Embryo olsun. beni ilgendirmez.İsterse dedesi yaşında olsun bu ona bu hakkı vermiyor maalesef.
isterse Embryo olsun. beni ilgendirmez.İsterse dedesi yaşında olsun bu ona bu hakkı vermiyor maalesef.
Allah rahmet eylesin ama vefat etmişte olsa yaşı belli bir adamdı değil mi?Önce git birinin hayatta olup olmadığı ihtimalini göze al ÇOCUK ondan sonra gel ve ayrıca cucky demekten başka yapabildiği bir şey yok o veledin
Sana bir şey demedim. Ben zaten bu kavgaya yorum yapamam. İkiside forumda sevdiğim kişiliklerden. Zaten haddim değil. Hani biraz sakinleşse ortam sadece.Haklardan bahsetsek kimin haklı olduğu tartışılır ben sadece yaşının bizden daha büyük olduğunu söylüyorum.
Beni görmdeden nereden bileceksin peki belki ben 100 yada 50 yaşındayımHaklardan bahsetsek kimin haklı olduğu tartışılır ben sadece yaşının bizden daha büyük olduğunu söylüyorum.
tmmabi kucuk bır olayı buyutmesen ?
allah daha cok uzun ömürler versinBeni görmdeden nereden bileceksin peki belki ben 100 yada 50 yaşındayım
Konuştuklarından anladım eğer büyüksen mb özür dilerim.Beni görmdeden nereden bileceksin peki belki ben 100 yada 50 yaşındayım
O yaşlarda olsan böyle konuşmazsın zatenBeni görmdeden nereden bileceksin peki belki ben 100 yada 50 yaşındayım
çocuk muPeki çocuk uyuz ol çokda umrumda senin gibilerden çok var oksijen israflarısınız
adamın ihtiyacı yok adam almanAllah sanada güzel bir türkçeyi nasip etsin
Konuşmanın yaşı yok amaO yaşlarda olsan böyle konuşmazsın zaten
sanada güzel bi english ve almanca.Allah sanada güzel bir türkçeyi nasip etsin