BU AĞA BAĞLANILAMIYOR HATASI

ritalinee

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese selam masaüstü bilgisayar kullanıyorum
bilgisayarın internete girmesini sağlayan wifi usbsi bozuldu yenisini satın aldım mevcut ağları görebiliyor cihazda sıkıntı yok fakat ağa bağlanırken bu ağa bağlanılamıyor sorunuyla karşılaşıyorum yardım eder misiniz

büyük ihtimalle driver çakışması olabilir aygıt yöneticisinden eski cihazın driverlerini sil ,üstüne yenisini de sil tekrar güncel olanı yükle.
yukarıdaki işlem olmadıysa pc ip almış mı diye bir bak. eğer almadıysa statik ip verip dene.
eğer bu da olmamışşsa modem arayüzünden kanalı değiştir örnek 13ch kanaldaysa başka bir kanala al dene.
bunlarda olmadıysa cihazda sıkıntı var değiştirmen gerekecek dostum

bu ip işini nerden halledebilirm biraz bu konularda amatörüm

Herkese selam masaüstü bilgisayar kullanıyorum
bilgisayarın internete girmesini sağlayan wifi usbsi bozuldu yenisini satın aldım mevcut ağları görebiliyor cihazda sıkıntı yok fakat ağa bağlanırken bu ağa bağlanılamıyor sorunuyla karşılaşıyorum yardım eder misiniz
driver kuruldu mu+ çıkarıp geri takın cihaza aklıma bunlar geliyor.

driver kuruldu mu+ çıkarıp geri takın cihaza aklıma bunlar geliyor.

aldığım yer pcnin win10 olduğu zaman takıp çalıştırabileceğimi söyledi fakat içinden cd çıktı eğer driver kurmam gerekirse bunu anlatabilirseniz memnun olurum

aldığım yer pcnin win10 olduğu zaman takıp çalıştırabileceğimi söyledi fakat içinden cd çıktı eğer driver kurmam gerekirse bunu anlatabilirseniz memnun olurum
benim aldığım wifi adaptörünü bilgisayarcı yapmıştı fakat cd takıp deneyin bakalım ama basmayın bir yere ne cıkacak bana dönüş yapın.

deneyeceğim fakat okuduğum konularda wifi şifresini değiştirmemizi söyleniyor yapsam bi faydasını görür müyüm emin değilim

Geri