AOC 24g2u nasıldır?

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar 1350tl gibi bir fiyatı var sizce bu monitör alınır mı daha doğrusu 1200tl gibi bir fiyata da başka bir monitör var mıdır 144hz 1ms freesync olup yukarı aşağı kaydırılabilir
Veya sizin herhangi bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz

Arkadaşlar 1350tl gibi bir fiyatı var sizce bu monitör alınır mı daha doğrusu 1200tl gibi bir fiyata da başka bir monitör var mıdır 144hz 1ms freesync olup yukarı aşağı kaydırılabilir
Veya sizin herhangi bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz
Gayet kaliteli
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Güzel bir monitör. Alınabilir.

Bu ay sonu alacağım monitör. Youtube da inceleme videolarını izledim baya hoşuma gitti bence bu dönemin en iyi fiyat performans monitörü

Arkadaşlar ölü piksel var deniyor bu monitör için alınmamalı mı?

Güzeldir, kalitelidir, fiyatına göre çok çok iyidir; ancak kronik ölü piksel sorunu vardır. Ben de aldım, iki tane iade ettim, üçüncüde sağlam monitörü yakalayabildim. Ama o da tamir görmüş bir monitördü. Muhtemelen paneli değişmişti. Şimdi, bu monitörü alacaksanız %90 ihtimalle en az 1 ölü piksel çıkacak. Dolayısıyla servisle muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Eğer itopyadan alırsanız, en az 3 ay beklersiniz sağlam ve ölü pikselsiz bir monitöre ulaşmak için. :)

https://www.n11.com/urun/asus-vp249...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.98.7 Arkadaşlar hem 144hz 1ms hem IPS panel hemde G-sync hemde Freesync her türlü ekran kartına uyumlu
şimdi baktımda çok fazla şikayet var yorumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzeldir, kalitelidir, fiyatına göre çok çok iyidir; ancak kronik ölü piksel sorunu vardır. Ben de aldım, iki tane iade ettim, üçüncüde sağlam monitörü yakalayabildim. Ama o da tamir görmüş bir monitördü. Muhtemelen paneli değişmişti. Şimdi, bu monitörü alacaksanız %90 ihtimalle en az 1 ölü piksel çıkacak. Dolayısıyla servisle muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Eğer itopyadan alırsanız, en az 3 ay beklersiniz sağlam ve ölü pikselsiz bir monitöre ulaşmak için. :)
sen nerden aldın acaba yazabilirmisin?

şimdi baktımda çok fazla şikayet var yorumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen nerden aldın acaba yazabilirmisin?
İtopya'dan aldım tabii ki. Bizzat bu sorunları yaşadığım için böyle yazdım zaten. Kasım ayında aldığım monitörü, Şubat ayının ortasında kullanmaya başladım itopya sayesinde.

Eyvallah saldım ben bu monitörü öyleyse

Geri