Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim

Arda5670

80+
Reaksiyon skoru
4
superonline altyapısı yok ve millenicm öneriliyor ama birçok şikayet var o yüzden gerçekten düzgün çok az sorunu olan bir internet sağlayıcısı söylerseniz sevinirim

superonline altyapısı yok ve millenicm öneriliyor ama birçok şikayet var o yüzden gerçekten düzgün çok az sorunu olan bir internet sağlayıcısı söylerseniz sevinirim
Az sorunu olan değil de düzgün olarak:
turk-telekom.jpg

pek de değerli hissettirmiyor ama olsn güzel.

Türknet öneririm 35lik paketten 33-5.5 hız alıyorum düşünürsen 1 ay bedava kullanmak için kod verebilirim

Ben de milleni kullanıyorum. 35/6 Sorun yaşamadım şimdiye kadar bağlanırken de hızlıydılar müşteri hizmetlerine de ulaşabildim her seferinde hızda da düşüş olmuyor tavsiye ederim

Ben de milleni kullanıyorum. 35/6 Sorun yaşamadım şimdiye kadar bağlanırken de hızlıydılar müşteri hizmetlerine de ulaşabildim her seferinde hızda da düşüş olmuyor tavsiye ederim
çok teşekkürler cevap için sen bağlatırken hangi altyapyla bağlantı yaptın ve altyapın maks kaç veriyodu bide çok kesinti oluyo diyolar doğru mu ne kadardır kullanıyosun

Bu konunun hemen aşağısında 'Türk Telekom Reziliiği'adlı konu var.
Ne demek istediğimi anlarsınız umarım.

türknet in müşteri hizmetleri kötü diyorlar ne kadardır kullanıyorsun
1 Ay olcak bağlandıktan sonra modem almıştım onun için 2 3 kere aradım açtılar konuştuk bir sıkıntı yaşamadım+ olarak 2 arkadaşım kullanıyor biri 4 5 senedir 100-10 hız alıyor diyeri 2 senedir 70-6 hız alıyor hiç bir sıkıntı yok şuanlık

çok teşekkürler cevap için sen bağlatırken hangi altyapyla bağlantı yaptın ve altyapın maks kaç veriyodu bide çok kesinti oluyo diyolar doğru mu ne kadardır kullanıyosun
Kesinti yaşamadım hiç. TT kullanıyordum direkt geçiş yapıldı maks 56mbps destekliyor gözüküyordu 35 paketini aldık işte kesinti de olmadı hiç hızda düşüş de olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri