Az sorunu olan değil de düzgün olarak:superonline altyapısı yok ve millenicm öneriliyor ama birçok şikayet var o yüzden gerçekten düzgün çok az sorunu olan bir internet sağlayıcısı söylerseniz sevinirim
Alt yapısı varsa vodafone eğer yoksa superonline dışında her şeysuperonline altyapısı yok ve millenicm öneriliyor ama birçok şikayet var o yüzden gerçekten düzgün çok az sorunu olan bir internet sağlayıcısı söylerseniz sevinirim
türknet in müşteri hizmetleri kötü diyorlar ne kadardır kullanıyorsunTürknet öneririm 35lik paketten 33-5.5 hız alıyorum düşünürsen 1 ay bedava kullanmak için kod verebilirim
donanimarsivi.com
çok teşekkürler cevap için sen bağlatırken hangi altyapyla bağlantı yaptın ve altyapın maks kaç veriyodu bide çok kesinti oluyo diyolar doğru mu ne kadardır kullanıyosunBen de milleni kullanıyorum. 35/6 Sorun yaşamadım şimdiye kadar bağlanırken de hızlıydılar müşteri hizmetlerine de ulaşabildim her seferinde hızda da düşüş olmuyor tavsiye ederim
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...donanimarsivi.com
1 Ay olcak bağlandıktan sonra modem almıştım onun için 2 3 kere aradım açtılar konuştuk bir sıkıntı yaşamadım+ olarak 2 arkadaşım kullanıyor biri 4 5 senedir 100-10 hız alıyor diyeri 2 senedir 70-6 hız alıyor hiç bir sıkıntı yok şuanlıktürknet in müşteri hizmetleri kötü diyorlar ne kadardır kullanıyorsun
Kesinti yaşamadım hiç. TT kullanıyordum direkt geçiş yapıldı maks 56mbps destekliyor gözüküyordu 35 paketini aldık işte kesinti de olmadı hiç hızda düşüş de olmadı.çok teşekkürler cevap için sen bağlatırken hangi altyapyla bağlantı yaptın ve altyapın maks kaç veriyodu bide çok kesinti oluyo diyolar doğru mu ne kadardır kullanıyosun