TRHasan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,907
300tl ucuz mu?ucuz mekanik klavyeler sorunlu oluyor isterseniz öneririm ama
la ben 100tl kulaklık alacam pahalı diyorlar
300tl ucuz mu?ucuz mekanik klavyeler sorunlu oluyor isterseniz öneririm ama
Bloody B640mekanik blue switch sevirem öle olsa dadından yenmez
Hımm beğendiysen sıkıntı yok güle güle kullan![]()
Bende de öyle mallesef normal membran kullanıyorum geceleyin kardeşimle aynı odadayız diye kızıyor kendisi mekanik kullanıyor ama sesimi çıkartmıyorum bende k55 düşünüyorum baya hoş gözüküyor ama pahalı biraz membrana göreTeşekkürler, keşke kulağım ve ailem klavye seslerinden rahatsız olmasada güzel mekanik klavyeler alaydım ama rahatsız ediyor naparsın.
Kankam burası instagram değil .aga annemlerin bütçesi bu kadar bne napim
artık ucuz geliyor ben önceden 50 tl verilmez diyordum artık 300 tl ucuz diyorum ülkeyi bu durma getirenler utansın ehonomi çoh iyi300tl ucuz mu?
la ben 100tl kulaklık alacam pahalı diyorlar
sen burdaki insanlara bakma türkçeyi katletmeymişmekanik blue switch sevirem öle olsa dadından yenmez
Bende de öyle mallesef normal membran kullanıyorum geceleyin kardeşimle aynı odadayız diye kızıyor kendisi mekanik kullanıyor ama sesimi çıkartmıyorum bende k55 düşünüyorum baya hoş gözüküyor ama pahalı biraz membrana göre
bayramda kaç lira topluyorsun maximum?artık ucuz geliyor ben önceden 50 TL verilmez diyordum artık 300 TL ucuz diyorum ülkeyi bu durma getirenler utansın ehonomi çoh iyi
Doğru cidden şık bir tasarımı var ama ledleri biraz daha iyi olsa direk alırım ama değer fiyatınaYani Chroma Lite da çok ucuz değil ama kozmetikten vurdu beni naparsın.
325’e Redragon Vara var.
Bende 150-165 anca ama bunada şükür alamıyanlar da varbayramda kaç lira topluyorsun maximum?
ben eskiden max 40
şimdi max 15