sa bana 300tl limitli klavye önericek???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Teşekkürler, keşke kulağım ve ailem klavye seslerinden rahatsız olmasada güzel mekanik klavyeler alaydım ama rahatsız ediyor naparsın :D.
Bende de öyle mallesef normal membran kullanıyorum geceleyin kardeşimle aynı odadayız diye kızıyor kendisi mekanik kullanıyor ama sesimi çıkartmıyorum bende k55 düşünüyorum baya hoş gözüküyor ama pahalı biraz membrana göre

300tl ucuz mu?
la ben 100tl kulaklık alacam pahalı diyorlar
artık ucuz geliyor ben önceden 50 tl verilmez diyordum artık 300 tl ucuz diyorum ülkeyi bu durma getirenler utansın ehonomi çoh iyi

mekanik blue switch sevirem öle olsa dadından yenmez
sen burdaki insanlara bakma türkçeyi katletmeymiş
belki azerisin dimi
merak etme bu forumdan solmana gerek yok bunun gibi düşüncesiz insanları takma kafana

Bende de öyle mallesef normal membran kullanıyorum geceleyin kardeşimle aynı odadayız diye kızıyor kendisi mekanik kullanıyor ama sesimi çıkartmıyorum bende k55 düşünüyorum baya hoş gözüküyor ama pahalı biraz membrana göre

Yani Chroma Lite da çok ucuz değil ama kozmetikten vurdu beni naparsın :D.

artık ucuz geliyor ben önceden 50 TL verilmez diyordum artık 300 TL ucuz diyorum ülkeyi bu durma getirenler utansın ehonomi çoh iyi
bayramda kaç lira topluyorsun maximum?
ben eskiden max 40
şimdi max 15

Yani Chroma Lite da çok ucuz değil ama kozmetikten vurdu beni naparsın :D.
Doğru cidden şık bir tasarımı var ama ledleri biraz daha iyi olsa direk alırım ama değer fiyatına :D.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri